• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2022

19:00

EKSKLUZIVNO! ZBOG OVOGA SU PUCALI U NOVAKA ĐOKOVIĆA Video kolumna Jovane Jeremić POSLALA JE PORUKU AUSTRALIJSKOM PREMIJERU, ALI I SRPSKOJ OPOZICIJI

Printscreen/USA Today

Podkast

EKSKLUZIVNO! ZBOG OVOGA SU PUCALI U NOVAKA ĐOKOVIĆA Video kolumna Jovane Jeremić POSLALA JE PORUKU AUSTRALIJSKOM PREMIJERU, ALI I SRPSKOJ OPOZICIJI

Podeli vest

Svake srede, samo na Informer.rs pogledajte ekskluzivno video kolumnu Jovane Jeremić - "Do koske"! Danas, u svojoj prvoj kolumni Jeremićeva priča o skandalu koji je izazvalo hapšenje Novaka Đokovića u Australiji!

Australija se kao zemlja osramotila! Nosiće taj večni krst da je jednog tenisera stavila u zatvor, stavila u migrantsku ćeliju kao da je on neki delikvent! Kao da je hteo da švercuje papire da bi prešao granicu, a on je samo hteo da igra tenis. Ceo svet treba da se zapita gde mi idemo, ako se ovo desilo jednom Novaku Đokoviću koji je ambasador belog sporta, ambasador dobre volje, zdravog načina života, svega što je pozitivno, lepo i belo.

Novak Đoković - prva asocijacija na njega mi je bela golubica! Ona znači slobodu, čistoću, vernost, lojalnost, dobro! Pobeda dobrog nad zlim! Bela golubica je i simbol duha!

Mnogi kažu da je Novak Đoković reinkarnacija Nikole Tesle, a fakat je da oni fizički dosta liče. Kad sve to spojite, jasno je da je Đoković neuništiv i on će to pokazati.

Foto: reuters

Novak Đoković

 Izaćiće na teren u najtežem momentu kada ga najviše osporavaju, kada mu na bezobrazan, podli način guraju klipove na točkove i snagom duha i volje će pobediti i reći: "Ja sam broj jedan i ne možete mi ništa! Jer nismo svi isti i nikada nećemo biti isti. Bog nam prosto nije dao iste kvalifikacije. " On će to uspeti! Ova prečka će mu biti trenutno odmaralište za buduće pobede! Imaće još veći inat da ih sve pobedi na Australijan openu. Ako u tome uspe, oni moraju da promene naziv terena.

Australijanci bolje da razmišljaju o tome, a ne kako da ga sankcionišu. Postoje razne teorije zavere, a jedna je da su mu ovo uradili da ne on ne bi još jednom pobedio i zabeležio rekordan broj pobeda. Oni na perfidan način hoće da mu oduzmu titulu čoveka koji je broj jedan u tenisu.
Ja ne volim to! Ako je neko bolji, neka izađe na teren i dokaže! Bilo da je to tenis, televizija, politika! Izađi na teren druže, ukrsti mačeve, dokaži da si bolji!

Kako jedan zaboga Srbin iz tako male zemlje da bude broj jedan! Sitni smo, ali dinamitni! Vučić je to pokazao svojim diplomatskim vezama, borio se, burgijao je da Novaku olakša poziciju i da ga puste. Ovo nije samo pobeda advokata, već i države. 

Druga stvar! Australijski premijer je veoma skandalozan čovek, pričalo se da je silovao devojku, a jedan postupak se i dalje vodi protiv njega. On je pokušao preko Novaka Đokovićada prikupi poene za izbore. To je drugi razlog što su pucali u Novaka. Ali omašili su ga, ima Novak pancir! To je ta bela golubica, taj duh!

Foto: Reuters/Carlo Allegri

Premijer Australije Skot Morison

Posebno me nervira što ga napadaju ovi iz opozicije! Je l' to normalno? Da jedan Srbin drugom Srbinu radi ovo! Ja nisam političkiu obojena, iako će oni da kažu: "Ona je Vučićeva, Dačićeva, na strani koalicije!" To nije istina! Ja sam samo na strani istine i pravde! I uvek kada nešto ne bude valjalo ja ću u ovoj kolumni da kritikujem!

Ali ovo što Dragan Đilas i njegovi pajtosi rade, nema smisla! Ne može jedan Marko Vidojković koji u životu nije uhvatio lopticu, koji nije potrčao, koji se nije zadihao ni na onoj traci u teretani, a kamoli na terenu, ne može on da komentariše reket broj jedan! Dozovimo se pameti! Moramo da znamo gde nam je mesto!

Foto: Printscreen Tvitter

Marko Vidojković

Novak će pokazati srpski inat i prkost i pokazaće da je broj jedan! Šta god mu radili, ne mogu da pobiju njegov kvalitet! Novače, izađi na teren, ostavi srce i pobedi kada je najteže. To smo mi, to si ti, to su Srbi!


sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59