• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.01.2022

16:48

EVO NA ŠTA ĆE MLADI DA POTROŠE STO EVRA POMOĆI OD DRŽAVE! Beograđani nikad iskreniji!

printscreen

Podkast

EVO NA ŠTA ĆE MLADI DA POTROŠE STO EVRA POMOĆI OD DRŽAVE! Beograđani nikad iskreniji!

Podeli vest

Predsednik Vučić najavio mogućnost dodatnih sto evra u drugoj polovini godine

Mladi od navršenih 16 do 29 godina mogu da se prijave za novčanu pomoć od 100 evra do 30. januara putem portala Uprave za trezor.

Predsednik Aleksandar Vučić u intervjuju za televiziju Pink najavio je da postoji mogućnost i za dodatnu pomoć od sto evra u drugoj polovini ove godine i dodao da se do sada prijavilio oko 950.000 ljudi.

Pitali smo mlade stanovnike prestonice da li su se već prijavili i na koji način će novac da iskoriste.  

Većina Beograđana sa kojima smo razgovarali već prvog dana prijavila se za pomoć, a novac planira da stavi na štednju. Određeni broj mladih pare će potrošiti na putovanje ili kupovinu ličnih stvari koje su im u ovom trenutku najpotrebnije. Neki planiraju da pomognu roditeljima ili novac preusmere onima kojima je neophodniji nego njima. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija