• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ivona Tomković

05.04.2022

20:00

KIJA KOCKAR SE VRAĆA U ZADRUGU! Produkciji postavila jasne uslove! PROGOVORILA I O NOVOM DEČKU

Informer

Podkast

KIJA KOCKAR SE VRAĆA U ZADRUGU! Produkciji postavila jasne uslove! PROGOVORILA I O NOVOM DEČKU

Podeli vest

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" Kristina Kija Kockar morala je da da konkretne odgovore na najprovokatinija pitanja!

Brojni skandali i afere se pevačici stavljaju na teren, a ovoga puta bez zadrške i cenzure Kija je progovorila na sve teme! Kockareva je konačno priznala i kada se i pod kojim uslovima vraća u "Zadrugu", a u emisiji "Na saslušanju" pričala je i o Filipu Đukiću, Stefanu Kariću, Drašku Stanivukoviću, ali i sukobu sa Tanjom Savić


Kija je konačno otkrila i da je ludo zaljubljena, te smo svojim ispitivačkim umećem uspeli da saznamo da li je sa tim dečkom i da li se on bavi javnim poslom. 
Osim na ove teme, pevačica je pričala i o hirurškim intervencijama, majci Nadici, novcu i nekretnini koju je kupila u Turskoj.

Foto: Zoran Sinko

Kija Kockar


Uvek zanimljiva i pričljiva Kija, koja često ume da izbegne konkretan odgovor na postavljeno pitanje, ovoga puta se suočila sa svim i odgovorila je na njih jasno i "u glavu".

Ako vas zanima šta ima da kaže na sve ove i mnoge druge teme pogledajte Informerovu emisiju "Na saslušanju". Do sada su u našoj emisiji gosti bile velike zvezde Nataša Bekvalac, Aca Lukas, Marija Šerifović, Goca Tržan i Ognjen Amidžić, a u narednom periodu očekujte da ćemo na saslušanje dovesti i političare, umetnike i sportiste.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija