• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dejana Kljajić

29.05.2022

15:00

HRVATI PRETE SRBIJI RATOM, ALI TO NIJE SVE! Nisu toliko jaki da nam se ispreče na putu za EU, ali... Politika koju vodi Srbija im je trn u oku!

informer.rs

Podkast

HRVATI PRETE SRBIJI RATOM, ALI TO NIJE SVE! Nisu toliko jaki da nam se ispreče na putu za EU, ali... Politika koju vodi Srbija im je trn u oku!

Podeli vest

Posle otvorenih pretnji hrvatskog predsednika Zorana Milanovića da će Srbiji blokirati put u Evropsku uniju zbog podizanja optužnica protiv hrvatskih oficira zbog ratnog zločina nad srpskim civilima na Petrovačkoj cesti, sagovornici "Replike" ocenjuju da Hrvatska toliko nije moćna

Član Predsedništva SPO Milan Urošević kaže da svako ko je činio zločine u bilo kom ratu treba da odgovara.  

- To ne sme da remeti naše odnose sa Hrvatskom, koji su u uzlaznoj putanji nekoliko poslednjih godina. Ne mislim da u Hrvatskoj postoji neko ko je dovoljno moćan da može da spreči napredak Srbije ka evropskom putu - podvlači Urošević.

Mina Zirojević sa Instituta za uporedno pravo smatra da će i oni ljudi koji žele da Srbija uđe u ovakvu EU još jednom razmisliti.

- Hrvatska nije toliko jaka da bi mogla da blokira put Srbije u EU. Svakako, ne treba ni da gledamo šta oni pričaju, zato što Milanović daje kontradiktorne izjave - zaključuje Zirojevićeva.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
srbi luđaci i zlocinci

pre 1 godinu

hahahahaahahahahahahah koji bolestan i trul narod ovi srbi totalno pogubljeni u vremenu i prostoru u svojoj shizofreniji hahahaah

ratko

pre 1 godinu

zbog cega mi te idiote uopste spominjemo dajete ignorisite ih vec jednom,nma kraju i ovaj narod srpski zabole za EU i za hrvate i nemce britance svi oni su nas bombardovali tako da tu nema diskusije nikakve

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija