• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: M. Tonić Stojić

Autor: Informer

16.06.2022

15:36

"SQUID GAME IZAZOV"?! Pitali smo Beograđane da li bi učestvovali u najmračnijem rijalitiju svih vremena! Kad čujete kolika je nagrada, zavrteće vam se u glavi!

printscreen

Podkast

"SQUID GAME IZAZOV"?! Pitali smo Beograđane da li bi učestvovali u najmračnijem rijalitiju svih vremena! Kad čujete kolika je nagrada, zavrteće vam se u glavi!

Podeli vest

Da li su Srbi spremni za najveći rijaliti šou ikada

Bilo da ste ljubitelj "Squid game-a" ili ste od onih koji su deci branili da gledaju brutalnu igru preživljavanja, niko nije ostao ravnodušan na vest da naredne godine Netfliks priprema rijaliti šou zasnovan na popularnoj seriji.


456 ljudi iz celog sveta boriće se u jezivim izazovima za nagradu od vrtoglavih četiri i po miliona dolara.

Takmičenje će se sastojati od deset epizoda, a igre će pratiti one iz popularne serije. Kostim, scenografija, spavaonica, sve će biti identično, s tim što velika lutka neće ubijati ljude već će oni, koji izgube, biti eliminisani iz takmičenja i biće im uskraćeno da se bore za milionsku nagradu. A šta o tome misle mladi Beograđani, da li bi se prijavili i bili učesnici najvećeg rijalitija u istoriji? Izašli smo na prestnočke ulice i pokušali da saznamo.

Većina mladih bi se prijavila i učestvovala u ovom rijaliti programu. Čak i oni koji nisu pratili popularnu seriju prijavili bi se zbog svote novca koja bi pobedniku promenila život.


Beogarađani misle da bi rijaliti ovog tipa bio pravo osveženje i da je vreme da srpski rijaliti programi konačno odu u zaborav. 

- Ne pratim srpske rijaliti programe i baš zbog toga ovo mi zvuči kao inovativna ideja. Rijaliti koji mi trenutno gledamo je previše okrenut estradi, malo vulgarnijoj strani, a ovo mi deluje kao nešto što bi moglo da bude zabava za mlade - ističe mlada Beograđanka.

Ukoliko imate više od 21 godine, govorite engleski, slobodni ste prve četiri nedelje 2023. godine i spremni da budete učesnik ove bizarne igrice, možda baš vi izađete bogatiji za gotovo pet miliona dolara.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija