• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

27.06.2022

18:00

SPREMA SE HAOS, KIJA KOCKAR SE PONOVO UDAJE?! Pevačica i rijaliti zvezda čuva partnera kao zmija noge, a evo čime se bavi budući suprug! (VIDEO)

printscreen

Podkast

SPREMA SE HAOS, KIJA KOCKAR SE PONOVO UDAJE?! Pevačica i rijaliti zvezda čuva partnera kao zmija noge, a evo čime se bavi budući suprug! (VIDEO)

Podeli vest

Naše poznate pevačice nisu mnogo krile svoj privatan život od javnosti, pa samim tim nisu ni krile muškarce koji su obeležili njihov period života

One su pokazale koliko su iskrene i hrabre, te su otvoreno žalile za propalim ljubavima, a tom prilikom i zaplakale.  

Među onima koje su javno istupile i priznale emocije su Nataša Bekvalac, Aleksandra Mladenović, Kristina Kija Kockar i Edita Aradinović, a da li će imati sreće u ljubavi u budućnosti otkriva nam astrolog i numerolog Stefan Dragojlović.

Foto: printscreen

Kija Kockar
 

 

- Kija Kockar numerološki ima dve četvorke, što znači da će ona imati dva braka u životu. Posle toga joj opet sleduje razvod, njoj je zapisano da bude slobodna žena. Ona je jedina na našim prostorima koja je iskoristila 5 minuta slave i koristi ih dan danas od svoih koji su prošli kroz rijaliti. Ona i sada ima nekog emotivnog partnera ali je jako misteriozna i pametna i to čuva pod velom tajne. U drugi brak će ući posle 36. godine, sa čovekom koji ima veze sa inostranstvom ili uniformom, ali ni taj brak neće potrajati. Ona nije nesrećna u ljubavi, ali nema sreće u bračnoj zajednici - otkriva Stefan.

Foto: printscreen

Edita Aradinović

- Edita je rak u horoskopu i jako je emotivna. U ljubavnom smislu mnogo žuri, pa se posle razočara, pa tuga, pa drama, patetika i negde utehu nađe u svojim pesmama. Od tuge i bola napravi savršenu pesmu koja postane hit za sva vremena. Njoj se svaki raskid isplati kroz karijeru. Ona jeste nesrećna u ljubavi jer vezu uvek mora da krije i nešto da muti jer nikada javnosti neće imati hrabrosti da pokaže sa kim se zapravo zabavlja - komentariše numerolog.

Foto: printscreen

Aleksandra Mladenović

- Aleksandra Mladenović je osoba koja uvek ima plan b, plan c. Njena energija je vrcava, teži partnerstvu i da bude u zajednici, ali ne može da opstane u dugoj vezi jer njoj oči stalno kolutaju i uvek nešto gleda sa strane. Imaće jako puno partnera, postoji mogućnost da ima čak tri braka, jedan je iz ludosti, drugi iz koristi, a treći kad joj se sve to smuči da ode u Ameriku i da krene život ispočetka - priča Stefan Dragojlović.

Foto: printscreen

Nataša Bekvalac

- Nataša Bekvalac ima numerološki broj sedam. Sedma Božija zapovest je ne čini preljubu, sad da li to ima veze sa ovim kandidatom nemam pojma (smeh). Sedmica predstavlja umetnost, religiju, veru. Ona kroz svoje propale brakove uvek nauči neku novu lekciju. Pošto ima tu sedmicu ona sve što potpiše u životu mora i da pocepa. Broj sedam je jedini broj koji se piše sa crtom, to je jedina božija zapovest koju smo mi precrtali. Vidim joj vezu, ali ne i brak. Ona jeste nesrećna u ljubavi i biće i dalje - zaključuje numerolog Stefan Dragojlović. 

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija