• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

14.09.2022

18:00

KOD OVE ŽENE SU POBEGLE DEVOJKE IZ KONJIČKOG KLUBA! Voditeljka u emisiji "Do koske sa Jovanom Jeremić" otkrila kako su se spašavale devojčice od silovanja u školi jahanja!

prinstscreen/ Instagram solajakatarina, Insider / Marko Đoković

Podkast

KOD OVE ŽENE SU POBEGLE DEVOJKE IZ KONJIČKOG KLUBA! Voditeljka u emisiji "Do koske sa Jovanom Jeremić" otkrila kako su se spašavale devojčice od silovanja u školi jahanja!

Podeli vest

U novoj emsiji "Do koske sa Jovanom Jeremić", voditeljka je otvorila temu s*ksualnog zlostavljanja koje je Katarina Šolaja, nedavno otkrila u svojoj ispovesti koje je doživela u školi jahanja.

Jovana je sada obelodanila da će u jutarnjem programu ugostiti ženu koja je vlasnica konjičkog kluba, a kod koje su "prebegle" sve devojke koje je izvesni Miloš Đ. (68) zlostavljao:

- Zdravo svima 30. po redu emisija "Do koske sa Jovanom Jeremić" koja je veoma praćena na portalu Informer.rs. Danas ćemo se baviti se*sualnim skandalom o kojem priča cela Srbija, u pitanju je učitelj jahanja koji je zlostavljao, se*sualno iskorišćavao, odnosno silovao svoje učenice. Ono što je meni poražavjuće je da ova deca nisu odmah prijavila zlostavljača da to radi nego su ćutala po 10 i više godina, jer mnoge od njih su pre 10, 12 godina bile silovane i nisu rekle. Ispovest jedne od devojaka koja je bila silovana, Šolaje me je zaprepastila. A ona je rekla: "Obećavao nam je kule i gradove, a kada je prošlo pravila sam se da spavam nadajući se da me on tokom noći neće više dirati. Govorio mi je: "Moraš da svršiš na konju ako hoćeš dobro da jašeš. Stalno mi je upućivao odvratne komentare, a ja sam se samo sklanjala" - rekla je Jovana i dodala ju je ta rečenica i lično pogodila:

Foto: Foto: Marko Đoković

Jovana Jeremić, voditeljka

- Ova rečenica "Moraš da svršiš na konju, ako hoćeš dobro da jašeš" je mene porazila, jer ja obožavam da jašem i neko sam ko pored pucanja, perfektno i jaše. Skoro sam radila džinglove koje će gledaoci imati priliku da vide sada za vikend, džinglove koji će pomeriti sve granice u srpskom voditeljstvu, jer do sada tako nešto nijedna televizijska voditeljka nije uradila. Ja konje obožavam i ovo je samo prljanje jednog predivnog sporta. Ja se samo pitam da li sve u životu što je tako lepo, čisto i zdravo mora da bude isrpljano od strane nekih hendikepiranih, perverznih umova kojima je mesto u ludnici, bolnici ili zatvoru? I apelujem da se ovaj slučaj do kraja istraži i da se ovaj čovek privede po znanju prava. To je matori jarac koji ima 68 godina i koje još nisu punoletne ili su jedva punoletne - rekla je Jovana, a zatim najavila da će se ovim slučajem i lično pozabaviti:

Foto: Foto: Marko Đoković

Jovana Jeremić, voditeljka

- Ono što mogu da najavim je da će kod mene za vikend doći vlasnica škole jahanja kod koje su ove devojke "prebegle" jer ih je ovaj matori jarac maltretirao. Ona će biti moja gošća pošto mnoge devojčice nisu htele da daju svoju ispovest. Ja sam ih zvala u svoju emisiju, međutim, ne žele ponovo da preživljavaju sekundarnu viktimizaciju i da drugi put faktički budu zlostavljane kada pričaju ispočetka svoje ispovesti u okviru rubrike "Bogu na sud, kod Jovane na ispovest". To je nova rubrika koja kreće kod nas ovog vikenda. I u okviru rubrike će upravo biti ova priča, ja ću ugostiti Ninu koja je vlasnica kluba kod koje su sve devojke prebegle - otkrila je voditeljka.

Foto: Foto: Marko Đoković

Jovana Jeremić, voditeljka

- To je malo na psihološkoj bazi, izabrale su ženu, verovatno zbog svega što im je ovaj bolesnik govorio. A govorio im je "da su slatke i da su dobri pi*ići kojima bi bilo dobro sa njim" i "da ih je terao da ga ljube, nekad s protezom, nekad bez proteze". I to je za mene poražavjuće, zato će ovo biti centralna tema emisije, pred teme "Ko su danas idoli mladih". To je ono o čemu ja govorim, nama je društvo zaraženo, inficirano lažnim sistemom vrednosti i nepravilnim sistemom vrednosti. Ja se protiv toga borim, ja sam tome objavila rat još pre godinu dana kada sam ušla u rat protiv starleta. I nastaviću tako, dakle sve anomalije društvene ću se truditi da iskorenim ili da zabranim bar kada su mediji u pitanju. O tome mora otvoreno da se govori bar, nije okej da siluješ maloletnice, nije okej da prljaš sport, nije okej da prodaješ svoje telo da bi imao skupu tašnu, ili ostvario neki cilj. Okej je da završiš školu, da budeš pametan i da svojim znanjem stekneš te pare da sebi možeš sve da priuštiš - kazala je voditeljka u okviru svoje emisije "Do koske sa Jovanom Jeremić". 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 1 godinu

pobegle iz jednog u drugi . . konkurentski klub ..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija