• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

19.09.2022

09:30

ZA NEDELJKOVIĆA SAMO REČI HVALE - UZORAN STUDENT I DOBAR DRUG! Informer otkriva šta će se desiti sa Nikolinim školovanjem nakon što su ga Šiptari uhapsili!

printscreen

Podkast

ZA NEDELJKOVIĆA SAMO REČI HVALE - UZORAN STUDENT I DOBAR DRUG! Informer otkriva šta će se desiti sa Nikolinim školovanjem nakon što su ga Šiptari uhapsili!

Podeli vest

Beograđanin Nikola Nedeljković uhapšen je na Kosovu i Metohiji i osuđen na osam meseci zatvora.

Student "Beogradske poslovne škole" Nikola Nedeljković osuđen je na osam meseci zatvora, a kaznu odslužuje na Kosovu i Metohiji.

Ekipa "Informera" posetila je "Beogradsku poslovnu školu" gde smo razgovarali sa Nikolinim profesorima i kolegama. Oni su bili iznenađeni kada su u "Informeru" pročitali
vest o hapšenju svog kolege.

U razgovoru sa njegovom profesorkom engleskog Tatjanom Marković saznali smo da je Nikola uzoran student, odgovoran i vrlo vredan.

- Nikola je bio moj student na prvoj godini na predmetu Engleski jezik 1i zaista se pokazao kao jedan izuzetno odgovoran i sasvestan student. Kao student na budžetu, on je redovno dolazio na sva predavanja i vežbe i uspešno je položio sve kolokvijume - rekla je profesorka Marković.

Foto: Informer

 Kartica dobrovoljnog davaoca krvi

Njegova saradnja sa kolegama uvek je donosila sjajne rezultate i odlične ocene. Prvu godinu upisao je na budžetu, što dokazuje da je bio dobar đak još u srednjoj školi. Na prvoj godini položio je šest od devet ispita sa solidnom prosečnom ocenom, što je bilo sasvim dovoljno da i drugu godinu
upiše na budžet.

U razgovoru sa PR-om fakulteta, profesorkom Tamarom Matić, otkrili smo da će Nikola imati problema što se tiče studija tokom druge godine.

- On na žalost neće biti u mogućnosti da ostale ispite polaže sada u predviđenim rokovima kako bi stekao uslov za upis u narednu godinu, a samim tim je sigurno da će izgubiti svoje mesto na budžetu" - kaže profesorka Matić.

Foto: Informer

Studentska knjižica Nikole Nedeljkovića

Pravo na zamrzavanje godine imaju samo trudnice i studenti koji služe vojni rok. To znači da će Nikola Nedeljković izgubiti budžetsko mesto koje je uspeo da izbori zahvaljujući svom radu.

Sa druge strane, i kolege i profesori raspoloženi su da mu izađu u susret i pomognu mu čim se vrati. Načina je nekoliko: od mogućnosti polaganja ispita vanredno, preko eventualnih besplatnih udžbenika, do smanjenja školarine.

Studenti i profesori "Beogradske poslovne škole" imaju samo reči hvale za svog kolegu i nadaju se da će im se on što pre vratiti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Pobogu, to sto je uzoran studen ne znaci da je nevin. Sama cinjenica da je isao tamo i da je samo on uhapsen dovoljno govori o njemu. Hajde onda izadjite u susret svima koji zaglave zatvor. Kod nas je obicaj da se prave heroji gde nema pokrica.

Milena

pre 1 godinu

Nemojte toliko da se "sikirate" sve ce to biti u najboljem redu,pa to je ona cuvena skola koja se zavrsava "telefonom"!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija