• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.12.2022

08:45

EVO ŠTA VAS SVE OČEKUJE NA NOVOGODIŠNJEM VAŠARU! Cene karata nepromenjene, a uživanje nikad bolje!

Informer

Podkast

EVO ŠTA VAS SVE OČEKUJE NA NOVOGODIŠNJEM VAŠARU! Cene karata nepromenjene, a uživanje nikad bolje!

Podeli vest

Počeo je novogodišnji vašar! Tradicionalna manifestacija koja se već 60 godina održava na Beogradskom sajmu predstavlja idealnu priliku za sve posetioce da uživaju u najrazličitijim aktivnostima.

Deci, ali i odraslima, ove godine na raspolaganju biće čak 27 zabavnih objekata. Igraonice, tobogani, ringišpili, kuća straha i druge igrice za podizanje adrenalina. Zabavni park, koji je smešten u hali 1 Beogradskog sajma biće otvoren svakog radnog dana od 13 do 20 sati, a vikendom od 12 do 20 časova. Od organizatora smo saznali kakva iznenađenja su ove godine pripremili za nas.

-Posle dve godine pauze, konačno imamo priliku da ponovo razveselimo, kako naše najmlađe posetioce, tako i starije na tradicionalnom novogodišnjem vašaru koji će trajati do 30. decembra u hali 1 na Beogradskom sajmu. Ove godine posetioci imaju priliku da uživaju u 27 vidova zabave. Ulaz je besplatan, a sadržaj se naplaćuje od 150 do 300 dinara - rekla je Danica Krasovac sa Beogradskog sajma.

Foto: Informer

Novogodišnji vašar

-Pošto je ovo jubilarni, 60. godišnji vašar, koji ja organizujem 58 godina, posle ove korone i dve godine nerada, pripremili smo izuzetan sadržaj. Gledali smo da postavimo objekte za sve uzraste. Tako može da nas poseti dete od godinu dana i mladić u mojim godinama. Mi smo ovde stisnuti i nama komanduje prostor. Uglaviti svaki objekat da ispunimo prostor, a da bude sigurno i bezbedno, nije lako. Mislim, s obzirom da ja celog života radim ovaj posao, da nema mesta da se nađu ovako različiti objekti na jednom mestu. Cene nismo dizali, smatrajući da će kapacitet naših objekata dovoljno zaraditi da ne moramo dizati cene - rekao je za Informer Vasilije Županjevac, organizator zabave na vašaru.

Foto: Informer

 

Na ovogodišnjem Beogradskom sajmu, zabava dolazi u najrazličitijim oblicima. Svi objekti su podeljeni na dečje, koje stoje sa strane radi sigurnosti, zatim porodične objekte kao što je kuća straha, brod, auto i razni drugi. Treća grupa objekata su adrenalinski namenjeni tinejdžerima. To su kamikaza, enterprajs, duga i spidi. Sa ovako šarolikim sadržajem, većina posetilaca Beogradskog sajma nije mogla ostati ravnodušna.

Foto: Informer

 

-Ima dosta toga. Stvarno svašta. Vrlo sam zadovoljan. - rekao nam je jedan od posetilaca.

-Super! Najviše mi se dopala kuća straha. - podelio je sa nama jedan od dečaka.

-Sve mi se baš sviđa. Bila sam na nekoliko vožnji. Odlično je. Sada bih htela da idem na onaj oblak šareni, a najviše mi se sviđaju autići. - rekla nam je devojčica sa Beogradskog sajma.

Ove godine cene na vašaru ostale su nepromenjene, pa tako za dečje mašine treba izdvojiti 150 dinara, dok adrenalinske vožnje koštaju do 300. Izbor hrane je raznovrstan. Za ušećerenu jabuku treba izdvojiti 150 dinara, kao i za svilene bombone. Tip top loptice, kolo sreće i vožnja autom koštaju 250 dinara. Za pikado, držanje zmije i skakanje bandžija treba izdvojiti 300 dinara, dok su najskuplje pljeskavice - 350.

Foto: printscreen

 

Bilo da ste došli na Beogradski sajam sami ili sa društvom, sigurni smo da ćete uživati. Novogodišnji vašar donosi mnogo zabave, ukusne hrane, muzike, ali pre svega praznične atmosfere kojoj se raduju i odrasli i deca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija