• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

19.03.2019

23:35

(VIDEO) PREMIJERA FILMA "BALKANSKA MEĐA": Miloš Biković sa devojkom Barbarom Tatalović ZABLISTAO NA CRVENOM TEPIHU!

Live TV

(VIDEO) PREMIJERA FILMA "BALKANSKA MEĐA": Miloš Biković sa devojkom Barbarom Tatalović ZABLISTAO NA CRVENOM TEPIHU!

Podeli vest

Miloš Biković došao je sa svojom devojkom Barbarom Tatalović na premijeru filma "Balkanska međa" koju je režirao Andrej Volgin

Glumac i manekenka zablistali su na crvenom tepihu beoradskog Centra "Sava" kojem su proštali i ostali protagonisti filma: Aleksandar Srećković Kubura, Aleksandar Radojičić, Miodrag Radonjić, Milena Radulović i glavni glumac ove ratne drame ruski glumac Anton Pampušnjij.

Foto: S. Kostić

 

Nakon poziranja fotoreporterima Biković je izašao u susret svojim obožavaocima i slikao se sa njima.

Posle završetka filma glumci su se poklonili publici što je naišlo na ovacije i gromoglasan aplauz.
Od poznatih ličnosti na premijeri su se pojavili i Nataša Ninković, Vuk Kostić, Gorica Popović, Vesna Čipčić i mnogi drugi.

Film je rađen u rusko-srpskoj koprodukciji, a naš deo tima predvođen je ko-producentima Milošem Bikovićem i Miodragom Radonjićem iz produkcijske kuće Arhangel.

"Balkanska međa" će u bioskopima širom Srbije početi da se prikazuje od 21. marta.

 

 

GADIO SAM SE SAM SEBI U UNIFORMI OVK! Popularni glumac o ulozi u novom rusko-srpskom filmu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan

pre 5 godina

Miloše ,skidam ti kapu.Jedva čekam da pogledam film i obzirom da si jedan od retko normalnih Srba u ovoj branši, trenutno bez premca,želim ti dobro zdravlje,puno sreće jer će ti trebati sinko u ovom svetu ludila i devastacije svega normaalnog.Nevidim ko je pored Noleta na planetarnom sitemu bolji reprezent svoje države u najzdravijem smislu,od tebe.Puno pozdrava i sve najbolje u budućem radu od porodice Luković iz Beograda. P.S.Kako da se ratosiljamo raznih Markovića i Paskaljevića već jednom .Neka nam je Bog u pomoći sa Milošem na čelu.Hvala ti sine.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija