• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.05.2019

09:33

(VIDEO) MADONIN NASTUP OD 1,5 MILIONA DOLARA! Kraljica popa bacila publiku u trans nastupom na Evrosongu!

Live TV

(VIDEO) MADONIN NASTUP OD 1,5 MILIONA DOLARA! Kraljica popa bacila publiku u trans nastupom na Evrosongu!

Podeli vest

Madona je obučena kao ratnica na Evroviziji proslavila moć muzike sa svojim kolegama i uputila im reči ohrabrenja i hvale

- Svi su pobednici, nije bilo lako da dođete tu gde jeste. Imam privilegiju da sam posetila mnoge zemlje iz kojih dolazite, a sve to zahvaljujući muzici. Muzika spaja ljude - rekla je Madona.

Žan Pol Gotje dizajnirao je Madonin kostim za večerašnji nastup, a on je pojavio kako bi joj priredio posebnu čast. Izjavio je da je Madona njegova najveća muza pored Dane Internacional, koja je svojevremeno nastupala na Evroviziji.

Tokom nastupa je izvela kompilaciju svojih starijih pesama, a tako je obeležila 30 godina od izdavanja kultnog albuma "Like a prayer", nakon čega je izvela pesmu sa svog novog albuma "Madam X".

Publiku je ostavila preplavljenu emocijama jer su imali jedinstvenu priliku da uživo čuju kraljicu popa.

Podsetimo, Madona je od organizatora Evrovizije tražila blizu 1,5 miliona dolara za svoj nastup od nekoliko minuta na ovom dešavanju. 

(FOTO/VIDEO) HOLANDIJA POBEDILA NA PESMI EVROVIZIJE, Nevena Božović završila na 17. MESTU!

(VIDEO) ALBANCI PROVOCIRAJU I NA EVROVIZIJI! Takmičarka iz Tirane pokazala DVOGLAVOG ORLA PRED NASTUP SRBIJE!

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija