• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

20.05.2019

14:45

(VIDEO) U DRAMI ZBOG DEBLJINE! Dijete ne pomažu, pevačica se odlučila na RISKANTAN POTEZ!

Live TV

(VIDEO) U DRAMI ZBOG DEBLJINE! Dijete ne pomažu, pevačica se odlučila na RISKANTAN POTEZ!

Podeli vest

Nije tajna da pevačica Ana Nikolić na sve načine pokušava da smrša i liniju dovede do savršenstva pred izlazak novog albuma. Budući da mukotrpni i iscrpljujući treninzi nisu urodili plodom, pevačica sve više razmišlja o liposukciji

Kako domaća štampa saznaje, Ana se već podvrgla medicinskim analizama u jednoj privatnoj klinici i intenzivno razmišlja o tome da ode pod nož.

- Ana se teško nosi sa viškom kilograma i još teže sa komentarima na račun njenog fizičkog izgleda. Stare fotografije gotovo da i ne gleda. Ne može da prihvati činjenicu da je od jedne od najzgodnijih i najatraktivnijih žena na našoj javnoj sceni došla u fazu neprepoznatljivosti - ispričao je za „Alo!“ bliski Anin prijatelj koji je insistirao na anonimnosti. Kako je još rekao, na putu mršavljenja nailazi na razne teškoće, a najveći joj problem predstavlja psiha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on May 4, 2019 at 2:58am PDT

Marina: Ana mnogo jede

Tekstopisac i aranžer Marina Tucaković nedavno je izjavila da radi na novim pesmama Ane Nikolić i istakla da jedva čeka da publika čuje novu-staru Anu i da je ubeđena da će pevačica pomeriti granice. Međutim, nije krila razočaranje zbog njenog fizičkog izgleda.

- Ana želi da smrša pred izlazak novog albuma. Problem je u tome što mnogo voli da jede, pa sve to ide veoma teško - rekla je Marina nedavno.

- Ona počne sa dijetom, a onda nakon nedelju-dve dana, kada stane na vagu i shvati da nije oslabila nijedan kilogram, od nervoze navali na čokoladu, testeninu i grickalice… Ma sve što joj padne pod ruku. Onda je grize savest, pa sve ispočetka. Pokušala je i sa personalnim trenerom, sa režimom ishrane, sa mezoterapijom i masažom. Kod njene mame u salonu je radila još neke metode izbacivanja vode iz organizma, ali sve je to nedovoljno, budući da Ana nema desetak kilograma viška, već više od 30 - priča dobro upućeni izvor.

(VIDEO) ONA TREBA DA PEVA SAMO U KLONJI! Marija Šerifović OPLELA PO MADONI!

- Ana se već konsultovala sa nekim stručnjacima iz oblasti plastične hirurgije kako bi joj predočili dobre i loše strane liposukcije i sada treba da donese konačnu odluku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Apr 9, 2019 at 3:58am PDT

Malo se i prepala jer, kako su joj objasnili, intervencija vađenja masti iz organizma nije jednostavna.

(VIDEO) OSLADILO MU SE! Večiti neženja drugi put staje na ludi kamen!

- Postoji rizik od pojavljivanja viška kože, ali ono što nju najviše deprimira je činjenica da oporavak traje dugo. To je brine i zbog ćerkice, o kojoj pretežno brine sama, ali i zbog poslovnih obaveza i rada na novom albumu, koji bi želela da što pre predstavi publici - priča izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on May 2, 2019 at 8:37am PDT

U nameri da ode na liposukciju je ne podržava ni majka Miljana, koja je pobornica zdravog načina života, ishrane i treninga.

NATALIJIN I SANIJEV SIN ULAZI U ZADRUGU 3: Članovi grupe “Tri FX” u “Kontraviziji” otkrili sve tajne!

- Majka joj je rekla da odustane od brzog rešenja i da, dok se dobro ne oznoji u teretani, dugoročnog uspeha nema. Takođe, rekla joj je da „probuši kašiku“, da izbaci iz upotrebe alkohol i sokove, da ne jede slanu hranu, koja joj zadržava vodu u organizmu i zbog koje otiče. Ali Ana ne sluša nikoga - završava izvor.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija