• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

18.06.2019

09:26

(FOTO/VIDEO) ŠTA ĆE REĆI BREDLI KUPER?! Lejdi Gaga strastveno poljubila trubača na koncertu!

Live TV

(FOTO/VIDEO) ŠTA ĆE REĆI BREDLI KUPER?! Lejdi Gaga strastveno poljubila trubača na koncertu!

Podeli vest

Lejdi Gaga ponovo je uspela da šokira svoje obožavaoce. Naime, ona je tokom jednog nastupa u Las Vegasu strastveno poljubila trubača iz benda

Pevačica ga je sve vreme držala za ruku i nežno mu pevala pesmu "Darling, kiss me".

 

 

O pop zvezdi se u zadnje vreme mnogo piše, pre četiri meseca Lejdi Gaga raskinula je veridbu sa muzičkim menadžerom Kristijanom Karinom (50), a njeni fanovi odmah su počeli da nagađaju kako bi uzrok raskida mogao biti američki glumac Bredli Kuper (44).

Foto: REUTERS/Tony Gentile

Međutim, i Irina Šajk i Bredli Kuper prolaze kroz tešku bračnu krizu, budući da se ruska lepotica odselila iz zajedničke kuće na Beverli Hilsu, koja je delila sa holivudskim glumcem.

Engleski mediji tvrde da je krivac za to pevačica Lejdi Gaga, s kojom se Bredli zbližio na snimanju filma "A Star Is Born".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija