• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: M. Rebić

10.07.2019

16:00

(VIDEO) NE ZNAM DA KUVAM I NIKAD NEĆU NAUČITI! Anastasija Ražnatović nikad iskrenija u intervjuu za TVIN!

Live TV

(VIDEO) NE ZNAM DA KUVAM I NIKAD NEĆU NAUČITI! Anastasija Ražnatović nikad iskrenija u intervjuu za TVIN!

Podeli vest

Anastasija Ražnatović krupnim koracima korača kroz život i istovremeno se upoznaje sa svim izazovima otkako je napustila dom majke Cece

Mlada pevačica kaže da se odselila od majke, ali da ne živi s dečkom. U nikad iskrenijem in tervjuu za tvin.rs Anastasija otkriva kakva je u kućnim poslovima, ali i kako joj izgleda svakodnevica otkako se osamostalila.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 4 godine

Mozda je bolje da ponesto nauci jer se ne zna sta nosi buducnost. Nece uvek mama biti tu da pogura finansijski od svojih zaradjenih i ocevih novaca. Uvek je dobro u zivotu imati malo mozga, znanja i umeca.

zoki

pre 4 godine

Ma ta divna princeza , kraljicina cerka , ceka princa ili kralja , da potvrdi svojom lepotom da je vredna da ju sluzi cela nacija zog njene lepote koja nemoze ni da se opise i da budemo svi sretni da imamo takvu lepoticu i princezu . Tvoje verne sluge su ti vecno zahvalni sto postojis .

sudija

pre 4 godine

Jadni su ti njeni koraci kroz zivot a najmanje krupni kako to vama izgleda.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija