• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: I. Gajić

23.07.2019

20:00

(TVIN) CECA: NIKAD SE NEĆU UDATI! O DEČKU PRIČAM SAMO DECI!Pevačica otvorila dušu u emisiji "Tačka na i"!

Live TV

(TVIN) CECA: NIKAD SE NEĆU UDATI! O DEČKU PRIČAM SAMO DECI!Pevačica otvorila dušu u emisiji "Tačka na i"!

Podeli vest

Ceca Ražnatović kaže da o svom dečku priča samo ćerki Anastasiji i sinu Veljku! Folk diva u morskom specijalu emisije "Tačka na i" objašnjava zašto ne želi da sa javnošću deli detalje svog ljubavnog života i napominje da je u jedno sigurna - posle smrti supruga Željka Ražnatovića Arkana nijednom muškarcu više neće reći sudbonosno "da"

- O momcima ne želim da pričam ni sa kim, osim sa članovima porodice i najbližim prijateljima. Ne mogu da delim te stvari sa nacijom. I da imam dečka, nikad vam to ne bih rekla, zato što je to moja privatna stvar. Trudiću se da tako i ostane. Ako me uhvatite s nekim, to je drugo. Mogu samo da vam kažem da se nikada više neću udati! - započinje priču pevačica koja već 19 godina, od ubistva Arkana, odbija da govori o svojim momcima.

Ona dodaje da njoj i deci mnogo nedostaje Arkan, posebno Veljku, koji bi voleo da ga otac bodri tokom bokserskih mečeva.

Miha je borac,
pobediće bolest

Ceca kaže da je sigurna da će njen prijatelj Siniša Mihajlović pobediti leukemiju.

Foto: ap photo

- Poznajemo se 30 godina i znam koliko je jak. Ovo što mu se dešava je veoma stresno, ali nisam neko ko pada lako i ko se predaje, a nije ni on! Borac je! Sve u životu je stekao sam, ogromnim trudom i velikim odricanjima. Bog voli hrabre i jake. Sto posto sam sigurna da će pobediti bolest - ističe pevačica.

- Stalno me zove da ga gledam u ringu, a ja mu ponavljam da mi ne pada na pamet jer je to za mene ogroman stres. Sve se promenilo kad me je pozvao 31. maja na meč sa Hrvatom Petrom Mrvuljom i kazao: "Nemam oca da me podrži, želim da neko moj bude tu. Voleo bih da ti i Anastasija prisustvujete meču. Kako ti nije žao da ne dođeš?" Odgovorila sam mu: "Veljko, žalim i sebe, umreću dok te gledam!" Ponovio je da bi mu to mnogo značilo, pa sam presekla i otišla, nisam kukavica - priča folk zvezda.

Ceca ističe da je veoma ponosna na to što su Anastasija i Veljko pronašli svoj put u životu, iako su ih stalno poredili s poznatim roditeljima.

- Ja sam im velika podrška, ali mi je drago što imaju svoj identitet. Kada je Anastasija počela da peva, svi su se pitali da li će podsećati na mene. Često su nas upoređivali. Ona je izabrala muzički pravac koji nema nikakve veze sa mojim stilom. Tako su i Veljka poistovećivali sa ocem. On je izabrao sport i posvećen je tome, odriče se mnogo stvari da bi imao rezultat - završava Ražnatovićeva u ekskluzivnom intervjuu za morski specijal emisije "Tačka na i", autora i voditelja Ivana Gajića.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Osvojili su najviše glasova: Dunav osiguranje dobitnik priznanja "Moj izbor" za 2024. godinu
Društvo

Osvojili su najviše glasova: Dunav osiguranje dobitnik priznanja "Moj izbor" za 2024. godinu

Prema glasovima potrošača Srbije, u konkurenciji 1.000 domaćih proizvoda i brendova, Kompaniji „Dunav osiguranje“ dodeljeno je priznanje „Moj izbor“ u kategoriji „Osiguravajuća društva“. Priznanje „Moj izbor“, koje se dodeljuje brendovima iz Srbije kojima se najviše veruje, već 14 godina u okviru kampanje „Najbolje u Srbiji“ organizuje Udruženje potrošača „Moja Srbija“, uz podršku Centra potrošača Srbije i Grada Beograda.

28.03.2024

16:02

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija