• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Spasojević

07.08.2019

11:22

(EKSKLUZIVNI VIDEO) ODJE*I, DOSADNA SI! OVAKO JE ANASTASIJA OTKAČILA LUNU! Snimak kraja prijateljstva nekada najboljih drugarica!

Live TV

(EKSKLUZIVNI VIDEO) ODJE*I, DOSADNA SI! OVAKO JE ANASTASIJA OTKAČILA LUNU! Snimak kraja prijateljstva nekada najboljih drugarica!

Podeli vest

Anastasija Ražnatović je poručila Luni Đogani da odjebe od nje! Hit je došao u posed snimka na kom se vidi kako je okončano prijateljstvo i kumstvo ćerke Cece Ražnatović i pobednice "Zadruge 2", koje je trajalo punih 13 godina

Na pomenutom klipu Luna izjavljuje ljubav Tasi, koja je uporno ignoriše, a zatim je grubo oduva!

- Volim te. Anastasija, volim te - ponavlja Đoganijeva, na šta joj Anastasija odgovara:

- Dosadna si! Briga me! Odje*i!

Snimak je nastao 2015. godine, neposredno pred Anastasijin 18. rođendan, na koji blogerka na kraju nije ni bila pozvana!

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Luna se nabacivala dečku s kojim je Tasa bila dugo. Klip do kog ste došli nastao je u tom periodu, kada je Đoganijeva ubeđivala mladu Ražnatovićku da joj to oprosti. Anastasija je i pre toga imala zamerke na ponašanje svoje drugarice, pre svega razmaženost i bahatost, pa je to samo bila kap koja je prelila čašu - otkriva dobro obavešten izvor za Hit.

(VIDEO) NE ZNAM DA KUVAM I NIKAD NEĆU NAUČITI! Anastasija Ražnatović nikad iskrenija u intervjuu za TVIN!

On podseća da su njih dve godinama bile nerazdvojne, kao i da su živele zajedno.

- Lunina majka Anabela se pre sedam godina preselila u Sarajevo zbog ljubavi, odnosno Andreja Atijasa, i ostavila ćerku u Beogradu. Ona se, kako ne bi bila sama, odmah uselila kod svoje najbolje drugarice Anastasije. Pune dve godine živela je kod Cece Ražnatović u porodičnom domu u Ulici Ljutice Bogdana. U tom periodu se i okumila sa Tasom, koja ju je krstila - priča dobro obavešten izvor.

(VIDEO) ŠOK I NEVERICA! Luna pustila glas UŽIVO U PROGRAMU!

On dodaje da je folk zvezda brinula o Đoganijevoj ne razdvajajući je od Veljka i Anastasije.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Anabela i Gagi su samo povremeno obilazili Lunu. Umesto njih, za maturu i 18. rođendan spremila ju je pevačica. Čak joj je poklonila i skupocene haljine da nosi na tim proslavama. Bila joj je velika podrška i kada je Lunin otac Gagi imao problema s narkoticima. I Anastasija je bila uz nju u teškim trenucima. Na kraju se sve završilo svađom oko momka! - priča dobro obavešten izvor.

Đoganijeva je u "Zadruzi" iznela svoju verziju događaja koji su doveli do kraha prijateljstva.

- Anastasija ima dobru dušu. Družile smo se 13 godina, bile smo kao sestre. Ona je dozvolila da nas razdvoji muškarac, koji joj je bio bitniji od mene. Danas prolazimo jedna pored druge kao dva stranca - kazala je Luna.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boba

pre 4 godine

Nije vas muskarac rastavio, ti si dr*lja i nifomanka Lunjaro nosata.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija