• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

07.08.2019

11:54

(VIDEO) INDI UMALO POGINULA! Mladić izvadio pištolj i zapucao dok je pevačica bila na bini! Bežala koliko je noge nose

Live TV

(VIDEO) INDI UMALO POGINULA! Mladić izvadio pištolj i zapucao dok je pevačica bila na bini! Bežala koliko je noge nose

Podeli vest

Pevačica Indi pobegla je sa svog nastupa u jednom restoranu kada je zapucalo

Dok je ona bila na bini sa mikrofonom u ruci i pozdravljala prisutne goste, prišao joj je mladić.

- Neka je živ i zdrav mali Džan - rekla je Indi prisutnima.

Mladić koji je stajao pored nje joj je nešto šapnuo, a Indi je odmahnula glavom i u sledećem trenutku se dala u beg.

On je izvadio pištolj i počeo da puca u vazduh, a pridružio mu se još jedan gost, dok je Indi unezvereno bacila mikrofon i pobegla.

Momci su se smejali dok su kafanom odzvanjali rafali, ali i muzika koja nije prestajala da svira.

Kad je pucnjava prestala, gosti su se okretali i pokušavali da vide gde je pevačica, pošto je muzika i dalje svirala 

Pogledajte kako je sve izgledalo.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sasa

pre 4 godine

Da li moze i kod nas kao svud u normalnom svetu da se resi problem pasa lutalica ? Da se resi kao nekoj normalnoj zemlji ako vodite psa da ima obavezno korpu i da bude na povodcu ? Da vlasnici pasa pokupe izmete svojih ljubimaca sa ulice ili parka gde vrse nuzdu ? Volim i ja psa ali on ima svoj povodac i boks gde boravi. Pusten je dnevno po dva sata u dvoristu i dok ja sam ja obavezno napolju da neko slucajno neudje u dvoriste. Mislim da drzava treba ozbiljno da se pozabavi sa psima lutalicama i sa nesavesnim vlasnicima pasa jer ima neko ko se sigurno boji psa . A kad se nesto dogodi deci tu ostaju traume do kraja zivota i onda je kasno ....bolje spreciti nego leciti kako kaze poslovica.

Izbori 2024

Vesti

Bulatović: Borko nastavlja da širi zlu antisrpsku propagandu!
Politika

Bulatović: Borko nastavlja da širi zlu antisrpsku propagandu!

U iščekivanju odluke Dragana Đilasa o tome da li će udostojiti svoje birače učešćem na beogradskim izborima koji će se održati 02. juna, ili će ipak preovladati njegova neodgovornost i nesposobnost, prvi među političkim licima koje Đilas plaća i izdržava, Borislav – Borko Stefanović, jutros se pojavio na Radio Televiziji Srbije.

18.04.2024

12:52

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija