• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Rebić

04.09.2019

16:44

(TV IN) SRPSKA MISICA EKSLUZIVNO ZA TVIN! Ljubica Rajković otkriva da li ulazi u rijaliti!

Live TV

(TV IN) SRPSKA MISICA EKSLUZIVNO ZA TVIN! Ljubica Rajković otkriva da li ulazi u rijaliti!

Podeli vest

Srpska lepotica Ljubica Rajković u intervjuu samo za tvin.rs, stavila je tačku na sve predrasude o lepim devojkama, ispričala nam nešto više o svom privatnom životu, ali i otkrila da li ulazi u rijaliti program

Ljubica je mlada devojka koja je svoj prvi dodir sa modelingom imala pre svega godinu dana kada se prvi put prijavila za takmičenje lepote. 

Iako, kako tvrdi, u detinjstvu nije primećivala svoj atraktivni izgled, ipak se upustila u manekenstvo shvativši da je njen hobi prerastao u ljubav.

- Ja sam svoj život posvetila obrazovanju, jer nisam htela da akcenat bude na spoljašnjoj lepoti. Zapravo bila sam dosta nesigurna kao mala i svoju lepotu nisam ni konstatovala koliko drugi. Bila sam mali štreberčić koji mora da dobije sve petice - rekla je ova lepotica.

Ljubica ističe da je na njoj sve prirodno i da iako nema ništa protiv plastične hirurgije, ne vidi sebe u tome, jer se, kako kaže, ne boji starenja.

- Mislim da nikada neću moći da uštedim za plastičnu operaciju zato što ja sve pojedem. Čak su mi prijatelji rekli da me je teže nahraniti nego obući - kroz smeh je istakla Ljubica.

Brzo je stekla popularnost izborivši se za titulu najlepše žene na našim prostorima, a sa tim su došle i poslovne ponude, pa tako i ponuda za ulazak u rijaliti program.

- Dobila sam ponudu da uđem i u Parove i u Zadrugu, ali znam da to nije moj put. Ne bih se lepo osećala da uđem, a sve to što bi mi doneo rijaliti, mislim da mogu i nekim drugim putem da ostvarim - istakla je misica.

Ljubica poslednje pripreme pred takmičenje za Mis sveta, koje će se održati na Filipinima, privodi kraju. Ističe da je mnogo srećna i uzbuđena što će imati prilike da učestvuje u jednom takvom projektu, a za sebe je već pobednik, jer je baš ona odabrana da predstavlja svoju zemlju na takmičenju lepote.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Micke

pre 4 godine

Da li samo meni izgleda da je ova cura prepumpala usta silikonom ili ne vidim dobro? ?

gradiska

pre 4 godine

U 100 maraka da ljubica ulazi u parove ili zadrugu

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija