• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink TV

11.09.2019

16:01

(VIDEO) TAMARA ĐURIĆ SE PODSMEVA I OGOVARA LUNU ĐOGANI USRED EMISIJE! Nova voditeljka Zadruge nema pardona!

Live TV

(VIDEO) TAMARA ĐURIĆ SE PODSMEVA I OGOVARA LUNU ĐOGANI USRED EMISIJE! Nova voditeljka Zadruge nema pardona!

Podeli vest

Počela je 12. sezona emisije Ami G Show, a Ognjen je u prvoj ugostio Tamaru Đurić, Acu Lukasa i Lunu Đogani. Tokom emisije Tamara je vidno pokazivala antipatije prema pobednici Zadruge 2, a evo i kakve reakcije se nije trudila da sakrije

Đurićeva je poznata po britkom jeziku i da ne bira reči, a i pre je bila nemilosrdna prema Đoganijevoj u medijima.

Međutim, kako se činilo u sinoćnoj emisiji, ni uživo nema problema da istakne svoje mišljenje, a prema njenima rekacija mogli smo da zaključimo da definitivno ne želi da joj Luna bude drugarica.

Tamara i Aca su se u više navrata došaptavali dok je Luna razgovarala sa Ognjenom, a sudeći po njihovim reakcijama izgledalo je kao da je ogovaraju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mila

pre 4 godine

A kom ona da se smeje crna ona vidi kakva je ove noge rasčevrljila fuj ne lici na zensko luna za nju institucija I izmislila ponasanje

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija