• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Terzić

17.09.2019

16:33

(TV IN) EPSKA BITKA HEROJA SA KOŠARA NAPOKON U FILMU I SERIJI! Superstar TV promovisao nove serije u produkciji Telekoma Srbija!

Live TV

(TV IN) EPSKA BITKA HEROJA SA KOŠARA NAPOKON U FILMU I SERIJI! Superstar TV promovisao nove serije u produkciji Telekoma Srbija!

Podeli vest

Danas je u Beogradu predstavljen novi dokumentarno-serijski program na kanalu "Superstar TV" u produkciji Telekoma Srbija. Gledaoci Superstar televizije moći će da uživaju u omiljenim serijama ove jeseni, a naša ekipa prisustvovala je promociji nove programske šeme

Na radnom doručku u organizaciji Telekoma imali smo priliku da porazgovaramo sa Vladimirom Lučićem, koordinatorom za internet i multimediju Telekom Srbija grupe, kao i sa rediteljima, autorima i producentima serija koje će se u narednom periodu emitovati na "Superstar TV".

Među najavljenim projektima svakako će mnoge obradovati nova sezona popularne serije "Državni službenik" i novi projekat "Pevačica", seriju Predraga Gage Antonijevića.

Veoma značajan projekat je serija "Heroji sa Košara", koji će na "Superstar TV" doneti istinitu priču o herojskom događaju iz naše novije istorije.

Producent serije Nemanja Mićić i reditelj Balša Đogo najavili su ekranizaciju bitke na Košarama i veran prikaz te kobne borbe koja je postala simbol odbrane otadžbine. Igrana serija biće svedočanstvo o hrabrim mladićima koji su uspeli da u nemogućoj misiji odbrane granicu od višestruko brojnijeg neprijatelja pokazavši šta znači biti patriota i kako se voli domovina.

Na programu će se naći i dokumentarna serija "Rokopisac", autora Petra Pece Popovića, jednog od najboljih, najpoznatijih i najautoritatvnijih poznavalaca rokenrola u nekadašnjoj Jugoslaviji. U seriji učestvuje 80 najznačajnijih rokenrol stvaralaca, producenata i kritičara, pisaca, slikara i dizajnera. Ilustrovaće putovanje sa Popovićem kroz šest država bivše SFRJ.

- Telekom Srbija nastavlja sa ozbiljnom produkcijom serija i drugih formata po standardima velikih svetskih televizijskih kuća, koje zadovoljavaju očekivanja najzahtevnijih kritičara i gledalaca u Srbiji, ali i šire. Želimo da podignemo kvalitet i stvorimo raznovrsan sadržaj kako bismo gledaocima pružili bogat izbor zabavnog, ali i edukativnog programa koji može ravnopravno da parira velikim svetskim TV projektima - izjavio je Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SaleK

pre 4 godine

Ljudi opismenite se-srpski je otadzbina a ne donovina.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija