• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin.rs

18.09.2019

14:33

(TV IN) UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ U SERIJI "PEVAČICA"! Gaga Antonijević snima priču o zločinu decenije!

Live TV

(TV IN) UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ U SERIJI "PEVAČICA"! Gaga Antonijević snima priču o zločinu decenije!

Podeli vest

Zločin koji je potresao Srbiju, kada je ubijena pevačica Jelena Marjanović, a protiv čijeg muža se vodi sudski postupak, dobiće svoju televizijsku priču

Predrag Gaga Antonijević snima seriju "Pevačica" o ubistvu u Borči. Proslavljeni režiser juče je na predstavljanju novih serija na Superstar TV najavio svoj novi projekat, koji će, nema sumnje, izazvati brojne reakcije.

- Reč je o krimiću inspirisanom istinitim događajima. Serija će se, između ostalog, baviti i crnom magijom, vradžbinama i vračarama. Tema neće biti samo to što se desilo na nasipu u Borči, već šira slika o okolnostima u kojima se taj zločin odigrao - najavio je Antonijević i dodao da su za ovaj projekat već zainteresovane brojne televizijske stanice u regionu.

Osim serije "Pevačica", Gaga sprema i novu sezonu "Državnog službenika", čije snimanje počinje 1. novembra.

- Imaćemo glumačka pojačanja koja će obradovati publiku. Garantujem da će nova sezona serije biti još uzbudljivija od onoga što su gledaoci dosad imali prilike da vide - kazao je Antonijević.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija