• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin.rs/Aleksandra Spasojević

28.09.2019

18:00

KEBA PAO SA BINE DOK JE IMITIRAO SEVE! Okliznuo sam se jer su me svi štipali za guzu! (TV IN)

Live TV

KEBA PAO SA BINE DOK JE IMITIRAO SEVE! Okliznuo sam se jer su me svi štipali za guzu! (TV IN)

Podeli vest

Dragan Kojić Keba pao je sa bine dok je imitirao snajku Severinu Kojić u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato"!

Folker se na generalnoj probi sapleo dok je igrao na visokim štiklama uz pesmu "Gas, gas", strmoglavio se sa scene i završio na ušivanju!

Iako povređen, Keba se nasmejan vratio na snimanje prve epizode TLZP sa zavojem oko noge i štapom, pomoću kog hoda. Ekipa Informera ispratila je njegovu pripremu u bekstejdžu i transformaciju u pop zvezdu.

Foto: tvin.rs/Čedomir Milojević

 

- Keba je pala! Međutim, ustala je - našalio se pevač pred početak emisije i nastavio:

- Adrenalin je učinio svoje. Stavio sam veštačku guzu i grudi kako bih ličio na Severinu, pa su me svi hvatali i pipkali. Zbog toga sam se okliznuo i upao u rupu. Imam tri kopče, još sam i dobro prošao. Nema šta, stisnuću zube.

Pevač dodaje da ga snajka sve vreme bodri, ali se i šali na njegov račun.

- Nisam očekivao da ću odmah imitirati Seve, ali sam znao da me to čeka jer je ona moja snajka. Ovo je derbi u prvom kolu! Čujem se stalno sa Igorom i Severinom, smeju mi se! Rekao sam Severini: "Daj mi neki savet, reci mi šta da uradim", a ona mi kaže: "Ma rasturićeš sve tamo! Pokidaćeš." Odgovorio sam joj: "Pokidaću ove tri kopče" - prepričava Keba s osmehom, a zatim ozbiljnim tonom dodaje:

- Osećam veliku odgovornost. Baš imam tremu!

 
Međutim, tu nije bio kraj Kebinim pehovima. Uprkos povredi, on se popeo na štikle i izašao na binu. Mada mu se na licu videlo da trpi bolove, folker je otpevao Severinine hitove "Gas, gas" i "Tridesete", a dok je izvodio te numere, pukao mu je jedan šav! Pevač je to stoički izdržao, a zatim produžio kod lekara. Kako se snašao u toj ulozi, gledaoci će moći da vide 4. oktobra, kad će televizija Prva početi da emituje TLZP.
 

Šašić kao Šaulić: Više neću da imitiram Lukasa

Željko Šašić kaže da nikad više ne bi imitirao Acu Lukasa, kao što je to učinio pre pet godina u TLZP. I dalje se prepričava njegova transformacija u kolegu, koji mu je preoteo tadašnju suprugu Sonju.


- Samo sam se pogledao sa producentima i shvatili su koga ne bih voleo da imitiram. Lukas je prošlost! Hvala Bogu na tome. To je bio škakljiv trenutak, ali ako baš budete toliko insistirali da se prerušim u njega, pišite peticiju, pa ćemo da razmotrimo - poručio je Šašić, koji je u prvoj epizodi dočarao pokojnu legendu narodne muzike Šabana Šaulića.

Foto: tvin.rs/Čedomir Milojević

 
Knez kao Zorica Brunclik: Dobio sam najteži zadatak

Nenad Knežević Knez smatra da je dobio najteži zadatak - da imitira Zoricu Brunclik!

- Sedam dana sam svakodnevno vežbao kako bih "skinuo" njen glas. Namučio sam se. Kad su krenuli da mi prave masku, pomislio sam da ću ličiti na Hanibala Lektora iz filma "Kad jaganjci utihnu". Kako je vreme odmicalo, postao sam Zorica, doduše malo bucmastija - kaže denser.


Ana i Edita obećale spektakl!

Ana Kokić poručuje da će napraviti spektakl u petoj sezoni TLZP:

- Ne mogu da pobegnem od pevačice Pink, pošto sam je već dva puta imitirala. Svaki njen nastup je spektakularan i zahtevan, samo da se ne povredim.

Edita kaže da je imala peh dok je imitirala Elenu Fureiru.

- I ja sam kao Keba pala sa bine. Odrala sam nogu i sva sam u modricama. Nisam videla kraj scene i zakoračila sam u prazan prostor. Ali nema veze, srećna sam što sam ovde.

Čije lice zvuči poznato

Osim Kebe, u šouu učestvuju i Ana Kokić, Edita Aradinović, Ivana Peters, Katarina Bogićević, Nenad Knežević Knez, Nenad Pagonis, Željko Šašić, Aleksa Jelić i Danijel Kajmakoski. Žiri je promenjen, a u njemu ove godine sede Dubravka Mijatović, Uroš Đurić i Duljan Alagić, dok je gostujući član u prvoj emisiji Goca Tržan.

BONUS VIDEO:

ZORICA BRUNCLIK, VERA MATOVIĆ I LEPA LUKIĆ SMRT ZA DIVLJE SVINJE! Baka Miroslava kao di-džej rešila se napasti iz kukuruzišta! (VIDEO)                        


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija