• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

21.10.2019

13:14

SRBI SU GLEDALI "MALU NEVESTU", A SADA JE DOŠLO DO PREOKRETA Indijci SNIMAJU FILM O SRBIJI (TV IN)

Live TV

SRBI SU GLEDALI "MALU NEVESTU", A SADA JE DOŠLO DO PREOKRETA Indijci SNIMAJU FILM O SRBIJI (TV IN)

Podeli vest

I dok su Srbi živeli život i ispratili sve muke glavne junakinje iz serije “Mala nevesta”, većina Indijica nije ni znala da Srbija kao zemlja uopšte postoji. Međutim, sada je došlo vreme za preokret jer su filmski reditelji iz ove daleke zemlje, počeli da prave filmove u Srbiji

Jedan od njih je i Šrider koji snima film na najlepšim destinacijama od Subotice do Bajine Bašte, a njegovo ostvarenje premijeru će doživeti sledeće godine na Netfliksu.

- Snimamo romantičnu komediju, u kojoj su glavni junaci četiri momka koja su došla da posete Srbiju i ludo se provedu. Na njihovom putu naći će se brojne prepreke, obići će najzanimljivija mesta, a usput se i zaljubiti u prelepe srpske devojke - rekao je Šrider.

Foto: RINA

U pitanju je internacionalni projekat, a film će imati svoju verziju na nekoliko jezika – engleskom, nemačkom, indijskom i kineskom. Ekipa je tokom snimanja obišla Drinu, Vojvodinu, istočnu Srbiju, a pojedine scene biće snimane i na Rudniku na brdu poznatijem kao “Srpski Holivud”.

Foto: RINA

- Kroz ovaj film indijska publika imaće priliku da upozna koliko je Srbija prelepa zemlja i očekujem da će to privući brojne turiste da dođu ovde i posete sve ove prelepe destinacije - kaže Šrider.

Ovaj filmski reditelj već osam godina živi u Srbiji, a u posetu mu često dolaze roditelji Janiki i Raman koji su oduševljeni našom zemljom.

Foto: RINA

- Obišao sam skoro celu planetu, ali moram priznati da Srbija ima nešto posebno - kaže Šriderov otac Raman, a sa njegovim mišljenjem slaže se i Janiki.

- Moj sin je birao Srbiju i zato smo česti gosti u Beogradu, ali uvek se trudimo da obiđemo i neka prelepa mesta. Rudnik i Srpski Holivud su nas ostavili bez teksta, sve je mnogo drugačije nego u našoj zemlji, a posebno moram da pohvalim ljude čija narav je tako blagonaklona - kaže Janiki, majka filmskog reditelja.

Pored Šridera, u Srbiji su snimali i bolivdski producenti, njihovo ostvarenje - film “Uri” bio je najgledaniji film u Indiji koji je videlo oko sto miliona ljudi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija