• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin.rs

03.12.2019

12:49

JOŠ JEDNA INFORMEROVA ŽURKA UZDRMALA GRAD! Gosti nisu stajali sa igranjem uz hitove najpoznatijih pevača! (TV IN)

Live TV

JOŠ JEDNA INFORMEROVA ŽURKA UZDRMALA GRAD! Gosti nisu stajali sa igranjem uz hitove najpoznatijih pevača! (TV IN)

Podeli vest

Na sinoćnoj žurci najtiražnijeg dnevnog lista Informer niko nije mirovao, celo veče prošlo je u veselju i smehu, a za goste su pevale legende domaće muzičke scene Zorica Brunclik, Darko Lazić kao i zvezda u usponu Stefan Živojinović

Brenin sin Stefan zagrevao je atmosferu dok se klub u kom je održana žurka samo punio.

Svi prisutni su se taman toliko razdrmali, a onda je na scenu stupila neprevaziđena Zorica Brunclik koja je svojim hitovima upotpunila veče.

Nakon njenog nastupa scenu je zauzeo Darko Lazić koji je pevao svoje, ali i tuđe hitove, a iako i dalje trpi posledice saobraćajne nesreće, svaki atom svoje snage dao je kako bi ulepšao veče prisutnima.

Pored ovih muzičkih imena scenu su zauzele Gabrijela Pejčev i Nadežda Biljić koje su se pridružile svom kolegi Stefanu. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija