• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

17.12.2019

16:38

PEVALA JE NA VELJKOVOJ SVADBI! A sad želi da snimi duet sa Cecom (Video)

Live TV

PEVALA JE NA VELJKOVOJ SVADBI! A sad želi da snimi duet sa Cecom (Video)

Podeli vest

Volela bih da snimim duet sa Cecom i Sašom Matićem, to su mi najveće želje, kaže mlada pevačica Aleksandra Mladenović. Mladenovićeva, koja je nedavno pevala na svadbi Veljka Ražnatovića i njegove supruge Bodane, u ponedeljak uveče je predstavila i svoj prvi album pod nazivom "Poseban".

Srpska pevačica ističe da je veoma zadovoljna novim albumom.

- Srećna sam jer mi je izašao novi album. Sve su mi pesme veoma drage i sve su posvećene nekom. Ne bih otkrivala kome. Posle svog prvenca volela bih da snimim i duet sa Cecom ili Sašom Matićem, to mi je želja - zaključuje Mladenovićeva. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija