• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin.rs

17.12.2019

17:15

SAMO JEDNU STVAR BIH PROMENILA DA MOGU! Goca Božinovska se kaje zbog stvari iz prošlosti! (VIDEO)

Live TV

SAMO JEDNU STVAR BIH PROMENILA DA MOGU! Goca Božinovska se kaje zbog stvari iz prošlosti! (VIDEO)

Podeli vest

Goca Božnovska s mnogo optimizma dočekuje 2020. a prisetivši se svog života nakon što je ostala samohrana majka, priznaje da bi menjala neke stvari da može vrati vreme

Kako Goca na našoj sceni traje dugo godina i mnogo radi, odlučila je da se u 2020. godini malo više odmara i putuje. Pevačica će novu godinu provesti na odmoru, a egzotična destinacija na kojoj će se pevačica odmarati je Tajland.

Kako se u javnosti zna da je Gocin sin Mirko jedan od najboljih drugova Veljka Ražnatovića, pitali smo je da li se u skorije vreme može desiti da i nje sin izgovori saudbonosno da. 

Šta je Goca imala da kaže na ovu temu, ali i na temu koliko je teško biti samohrana majka i decu izvesti na pravi put otkrijte u videu koji smo pripremili za vas. 

PEVALA JE NA VELJKOVOJ SVADBI! A sad želi da snimi duet sa Cecom (Video)

IZGUBILA SAM VOLJENE U OVOJ GODINI! Zlata Petrović bi da što pre zaboravi 2019! (VIDEO)

KAKO JE SERGEJEVA PESMA POSTALA HIT NA SVADBAMA? Ćetković otkriva tajnu uspeha! (VIDEO)


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija