• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tvin.rs

18.12.2019

14:13

BEZ VELIKIH ŽELJA! Neda Ukraden ostvarila sve svoje snove (Video)

Live TV

BEZ VELIKIH ŽELJA! Neda Ukraden ostvarila sve svoje snove (Video)

Podeli vest

Sve sam svoje snove ostvarila, sad samo želim dobro dobro zdravlje i ništa više, poručuje za Tvin.rs poznata pevačica Neda Ukraden! Neda otkriva kako će provesti predstojeće praznike, a kaže da će za Novu godinu pevati u Budvi u hotelu "Splendid".

Srpska pevačica kaže da je već spremna za novogodišnju noć.

- Sve je spremno za Novu godinu. Haljinu sam odavno izabrala, a pevaću u hotelu "Splendid" u Budvi i verujem da će biti veoma lepo. Volim praznike, iako nemam više nekih velikih želja, jer sam ih do sad sve ispunila. Sad samo želim dobro zdravlje svima - zaključuje Neda Ukraden. 

BONUS VIDEO:

KAKO JE SERGEJEVA PESMA POSTALA HIT NA SVADBAMA? Ćetković otkriva tajnu uspeha! (VIDEO)

NEMA PROBLEMA SA POPULARNOŠĆU! Došlo: Prija mi titula zavodnika (Video)

OVAKVU REAKCIJE KIJE NA PITANJE O LUNI JOŠ NISTE VIDELI! Evo šta je Kockareva rekla za ljubavnicu svog bivšeg muža! (TV IN)


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija