• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin.rs

12.04.2020

12:09

SA HJURIKANKAMA U KARANTINU! Evo šta Ksenija, Sanja i Ivana rade u izolaciji! (TV IN)

Live TV

SA HJURIKANKAMA U KARANTINU! Evo šta Ksenija, Sanja i Ivana rade u izolaciji! (TV IN)

Podeli vest

Članice grupe "Hurricane" pokazale su nam da izolacija uopšte ne mora da bude teška, a šta one rade ovih danas da se razonode, saznajte u narednom prilogu

Ksenija Knežević, Sanja Vučić i Ivana Nikolić jedne su od najpopularnijih devojaka na našim prostorima, a svojim hitom "Hasta la vista" predstavljaće našu zemlju na revijalnoj večeri koja će s održati u okviru Evrovizije.

Kako ne mogu da napuštaju svoje domove, ove tri lepotice prepoznatljivih glasova uživaju u "slobodnom vremenu" i rade sve ono što do sada nisu stizale.

Ksenija obožava da u prepodnevnim časovima trčkara sa svojim psom, Sanja se posvetila učenju portugalskog jezika, a Ivana ne može da prestane da jede slatko uz filmove i serije.

BULAT PORUČIO IZ IZOLACIJE: Uživamo sa decom i gledamo crtaće (Video)

Kako to izgleda uživo iz njihovih domova, pogledajte u narednom videu:

SEĆATE LI SE KARLEUŠINIH BANANA? Pogledajte gde su završile! (Video)

PREBOLELA STRUGARA! Milica Todorović peva u karantinu! (Video)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija