• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: društvene mreže

25.04.2020

14:45

ON JE MARAŠEV MALI U SERIJI JUŽNI VETAR! Milutin otkrio koju scenu najviše voli

Live TV

ON JE MARAŠEV MALI U SERIJI JUŽNI VETAR! Milutin otkrio koju scenu najviše voli

Podeli vest

Sin poznate glumice Nade Macanković i odbojkaša Bojana Janjića, Milutin, uživao u snimanju Južnog vetra

Mali Milutin glumi sina Petra Maraša i postao je ljubimac publike. On se odlično snašao u ulozi Luke, a čak je i otkrio koji deo serije mu je najdraži. 

BONUS VIDEO: 

KARLEUŠA NAPRAVILA BAJKU ZA VASKRS! Obradvala ćerke, a tu je i Duško! (Video)

UŽIVAJU U IZOLACIJI! Sofija Milošević pokazala šta Luka i ona rade u karantinu

SRPSKA PEVAČICA JE OVAKO PROSLAVILA VASKRS! Ceca se kucala jajima sa decom (Video)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

SERIJA JUŽNI VETAR JE ODLIČNO OSTVARENJE, ALI... JEDNA STVAR JE DISKUTABILNA... Vladimir Đukanović pokrenuo polemiku o Marašu i ekipi!
Društvo

SERIJA JUŽNI VETAR JE ODLIČNO OSTVARENJE, ALI... JEDNA STVAR JE DISKUTABILNA... Vladimir Đukanović pokrenuo polemiku o Marašu i ekipi!

Daleko od toga da sam filmski kritičar. Sve što u životu imam vezano za film je činjenica da mi je otac bio filmski producent, a ja volim da gledam filmove. Posebno dokumentarne. No, to sada nije bitno. Usudio sam se da napišem određeni osvrt na film, odnosno seriju, „Južni vetar“. Ko bude prihvatio ono što pišem, hvala mu, ko ne bude, opet hvala mu. Eto, želeo sam da se malo pokrene određena polemika, napisao je narodni poslanik i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović

24.04.2020

13:25

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija