• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

05.09.2020

15:55

VELIČINA NIJE BITNA! Samo nam je ljubav potrebna!

Live TV

VELIČINA NIJE BITNA! Samo nam je ljubav potrebna!

Podeli vest

Ovaj par je dobio kritike da su zajedno samo iz komercijalnih razloga, ali bilo je i gnusnih komentara nakon što su zajedničke fotografije podijelili na društvenim mrežama.

Korisnici društvenih mreža misle kako par lažira svoju vezu jer su oboje zvezde u Africi.Grand Pi je na Fejsbuku Jao nazvao svojom bebom. Ona je objasnila da je njena veza s muzičarem jaka i da veličina nije važna.

Foto: instagran/eudoxieyao__

 

“Srećni smo zajedno i to je najvažnije”, napisala je nedavno na Instagramu, gdje je prati više od 940.000 ljudi.

“Hvala svima na podršci. Fizički izgled nije bitan u vezi”, dodala je.

Grand Pi, čije je ime Moussa Sandiana Kaba, rođen je s Hačinson-Gilfordovim sindromom, izuzetno retkim genetskim poremećajem koji je uticao na njegovu visinu. Međutim, uprkos svom rastu, pevač živi punim plućima i nedavno je iznenadio obožavaoce stupivši u vezu s manekenkom koju planira i da oženi.

Foto: instagran/eudoxieyao__

 

Judoksi tvrdi i da ima najveću zadnjicu na celom kontinentu, a jedinstveni izgled priuštio joj je slavu i bogatstvo. Osim toga, redovno se pojavljuje u raznim afričkim emisijama.

Foto: instagran/eudoxieyao__

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija