• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: facebook

06.07.2021

08:06

KO SE SNAĐE, TAJ POBEĐUJE! Kako nadmudriti dečka u 10 sekundi?

Live TV

KO SE SNAĐE, TAJ POBEĐUJE! Kako nadmudriti dečka u 10 sekundi?

Podeli vest

Ovaj mladi par odlučio je da svoju svakodnevicu ispuni zanimljivim aktivnostima. Spojili su tuču jastucima i igru "ćorave bake". Evo kako to izgleda i ko je pobedio.

Zabavi u dvoje nikad kraja, samo treba biti kreativan i malo lukav. Naravno, ukoliko vam je važno da vi ne završite na podu.

Igru možete probati i vi sa svojom drugom polovinom, ali proverite da nisu videli ovaj video.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marija Josip

pre 2 godine

U braku sam sedam godina bez djeteta, pa se moj suprug počinje čudno ponašati, vraća se kući u posljednje vrijeme i više ne provodi vrijeme sa mnom, a razveo se od mene. Tako sam postala jako tužna i izgubljena u životu jer mi je liječnik rekao da ne postoji način da zatrudnim, stvarno bi mi zagorčao život. sve dok nisam naišao na prijatelja koji mi je s interneta rekao za DR ALABU, kako je pomogao mnogim ženama sa sličnim problemima kroz koje prolazim, pa sam ga kontaktirao na: dralaba3000@gmail.com i objasnio mu. rekao mi je sve što sam trebao dati prije nego što je uspio odustati od čarolije za vraćanje mog muža, što sam i učinio, i poslao je snažnu molitvu koju sam morao izgovoriti usred noći dok je bacio čaroliju ljubavi. Bilo je čudo 48 sati kasnije, moj jedini suprug mi se vratio i ispričao se za sve što je učinio te mi rekao da je potpuno spreman pružiti mi podršku u bilo čemu što želim. Brzo sam nazvao ALABU i rekao mu što se u tom trenutku događa, a on mi je također pripremio i poslao lijek koji je rekao da će izliječiti sve neželjene bolesti ili infekcije koje me sprečavaju da zatrudnim, a zatim me o tome uputio. kako ga koristiti prije susreta s mužem. To je nakon upotrebe ove izvorne biljke i korijena, nekoliko tjedana kasnije počeo sam osjećati znakove trudnoće cijelo vrijeme, stvarno sam trudna, upravo sam rodila dječaka 1. ovog mjeseca. Obećavam da ću cijeli svijet znati za DR ALABU kako bih sačuvao moju vezu, kao i da bih mi dao djecu, danas mogu s ponosom nazvati svoje. Za svaku ženu koja ovo smatra nemogućim, evo vaše prilike da se nasmijete i donesete sreću svojoj obitelji, kontaktirajte DR ALABA e-mail: dralaba3000@gmail.com ili kontaktirajte njegov WhatsApp broj: +2349039885856, on je Bog poslao da vrati izgubljene ljubavnike i donijeti vam sreću.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija