• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Opušteno.rs

25.05.2021

08:12

OVO JE TEST LIČNOSTI KOJI OTKRIVA NEVEROVATNU STVAR! Proverite šta radi i kako misli VAŠA PODSVEST!

Live TV

OVO JE TEST LIČNOSTI KOJI OTKRIVA NEVEROVATNU STVAR! Proverite šta radi i kako misli VAŠA PODSVEST!

Podeli vest

Ovaj test će vam pomoći da saznate nešto o sebi i svojoj ličnosti (kakvi ste)...

Sada treba da uzmete parče papira i nacrtate sličice koje se nalaze slici. Ispod kvadratića napišite na šta vas koji podseća ali se trudite da to budu glagoli ili neka osećanja (kako bi što bolje upoznali vašu ličnost koja se podsvesno nalazi u vama).

Za neke će vam trebati vremena za neke ne ali za svaki nađite po tri stvari na šta vas podsećaju sličice.. Ovaj test nije šala, primenjuju ga mnogi psiholozi. Bez obzira koliko vam bilo smešno
šta ste napisali verujte da je to sasvim normalno.

Pošto ste napisali na papiru šta vas na šta podseća, evo šta oja sličica predstavlja (gledajući s leva na desno pa novi red):

1. Predstavlja vašu ličnost
2. Predstavlja vašeg partnera
3. Prijatelje
4. Kakvi ste u seksu
5. Posao
6. Brak




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija