• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

27.07.2021

09:34

SORAJA JE PONOVO HIT! Njen odgovor na pitanje "koliko je 5x7" je ušao u istoriju interneta! NJU JE OBRAZOVNI SISTEM BAŠ IZNEVERIO!

Live TV

SORAJA JE PONOVO HIT! Njen odgovor na pitanje "koliko je 5x7" je ušao u istoriju interneta! NJU JE OBRAZOVNI SISTEM BAŠ IZNEVERIO!

Podeli vest

Matematika ne ide baš svakome od ruke

Starleta Soraja Vučelić se nije najbolje pokazala kada su novinari još davne 2016. godine pokušali da provere kako se snalazi sa tablicom množenja, a sada je taj snimak ponovo hit na društvenim mrežama.

Pravdala se umorom posle petog intervjua.

Iako je, tokom celokupnog snimanja bila vidno raspoložena, Soraja se nije proslavila odgovorom na najjednostavnije pitanje - koliko je pet puta sedam. Pokušala je više puta, ali tačan odgovor nije "ubola".

- Jao, nemoj molim te! - zaključila je tada zbunjeno na kraju Soraja.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sb

pre 2 godine

A i šta će joj matematika i obrazovanje. U ovom izvitoperenom i izopačenom društvu poremećenih vrednosti, u materijalnom smislu živi bolje i od univerzitetski obrazovanih.

Dejan

pre 2 godine

Pa dokle vise?????, zar stvarno na ovoj planeti nema nista zanimljivo?? Svaki božji dan smatrate sa krajnje nebitnim osobama tipa Soraje, Nanije i ostalim marginalnim personama. U današnje vreme svako moze da bude novinar jer ocigledno za isto zanimanje nije potrebno nikakvo obrazovanje.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija