• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

06.08.2021

08:09

MEGAN OBJAVILA KUĆNI VIDEO! Hari se majmuniše, a pratioci KIPTE OD BESA!

Live TV

MEGAN OBJAVILA KUĆNI VIDEO! Hari se majmuniše, a pratioci KIPTE OD BESA!

Podeli vest

Na kraju videa pojavljuje se i Hari, koji žonglira u dvorištu

Megan Markl povodom četrdesetog rođendana objavila je prvi video u kojem se pojavljuje nakon rođenja ćerke Lilibet Dajane, piše Page Six.

Vojvotkinja od Saseksa video je snimila u svom domu u Montesitu u Kaliforniji, a u jednom trenutku može se videti Meganin radni sto na kojem se nalaze nikad viđene porodične fotografije.

Za snimak koji je objavila na Instagram profilu fondacije Archewell, Megan je angažovala glumicu Melisu Mekarti. Cilj joj je bio da promoviše svoj novi projekat 40x40, kojim želi da pomogne ženama koje su ostale bez posla zbog pandemije. U pozadini se može videti jedan od njenih pasa sklupčan na jastuku iza nje.

Na kraju videa pojavljuje se i Hari, koji žonglira u dvorištu.

Uz komentare podrške, našli su se i oni iz kojih se može videti da ljudi još uvek Megan ne mogu oprostiti njenu prošlost, porodične odnose i luksuz u kojem živi.

"Kako lepa ideja, nadam se da ćeš i ti provesti 40 minuta s ocem jer je vreme dar", "Dobro je videti da imaš klovnna za žongliranje" , "Najbolji deo celog ovog videa je pas", samo su neki od komentara pratilaca koje video nije impresionirao.

Tokom razgovora pažnju su privukle Meganine dve dizajnerske ogrlice koje predstavljaju horoskopske znakove njene dece, sina Arčija, koji je rođen u znaku Bika, i ćerke Lilibet, koja je rođena u znaku Blizanaca.

Ogrlice je dizajnirao Logan Holovel. Reč je o komadima od 14-karatnog zlata i dijamanata ili belih safira. Ogrlica posvećena Arčiju košta 1.600 dolara, a cena ogrlice posvećene ćerki je 1.785 dolara.

Zajedljivi komentari na račun videa u kojima se vojvotkinja zalaže za pomoć ženama u egzistencijalnom škripcu stoga možda i ne čude.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milojko

pre 2 godine

A ja se ponadao na drugačiji kućni video....MOSA...

Izbori 2024

Vesti

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija