• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin

29.09.2021

10:29

POTPUNI HIT U SLAGALICI! Takmičar izmislio reč, a voditeljka se od blama zacrvenela kao bulka!

printscreen

Live TV

POTPUNI HIT U SLAGALICI! Takmičar izmislio reč, a voditeljka se od blama zacrvenela kao bulka!

Podeli vest

Najnovija epizoda "Slagalice" ostaće upamćena po lapsusima dvojice takmičara u prvoj igri koja nosi ime identično kao i kviz

Ne zbog toga što su reči smešne, već izmišljene i niko za njih nije čuo.

Najpopularniji porodični kviz "Slagalica" iz nedelje u nedelju iznedri po jedan viral kome se društvene mreže smeju i danima prepričavaju gafove. Iako je u kvizu poželjno zavidno znanje, takmičari često postanu Internet zvezde, najčešće zbog lapsusa i (ne)znanja.

Slična situacija desila se i u najnovijoj epizodi kada su plavi i crveni takmičar izmislili reči. Placi takmičar je našao reč "vaginacija", a crveni "agacija".

U polufinalnom susretu večerašnje TV slagalice između starih poznanika, dr Nikole Radosavljevića doktora medicine i Bojana Đokića  komunikologa, u prvoj igri TV Slagalice, takmičar na plavoj poziciji, dr Radosavljević je ponudio reč od deset slova. 

Voditeljka nije mogla da ostane imuna na ove reči pa je plavog takmičara zamolila da objasni šta bi ta reč značila. Njegov odgovor je tek ostavio bez teksta.

- Razmišljao sam na temu invaginacije, iskreno nisam video ništa drugo sem "čađavi" - objasnio je plavi takmičar Nikola Radosavljević.

- Ja sam tražio "akaciju", vidim da nema pa rek'o da probam "agacija", imao sam neku kombinaciju slova - rekao je crveni takmičar Bojan Đokić.

Njihove izmišljene reči su odmah završile na mrežama i postale viralne:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kako nema

pre 2 godine

Kako nema "vaginacija"? Zasto se stidite, jer nema u recniku? Pa nisu sve reci ucene iz recnika, nego se recnik pisao iz govora ljudi. Vaginacija, to vam je kada vagina steze svoje misice oko penisa, ako niste znali, (a moze da se steze i oko prsta, prstiju, neke seksualne igracke, vazno je da se steze) i ubacujte je u recnik, pod hitno, da ubuduce ne bude zabune.

Bojan

pre 2 godine

Та реч вагинација постоји од раније: https://vukajlija.com/vaginacija

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija