• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: G. T.

23.10.2021

14:14

EKSKLUZIVNI INTERVJU I PRVE FOTKE TAMARE ĐURIĆ SAT VREMENA PRED VENČANJE: Nisam imala vrenema da se predomišljam!

G. T.

Live TV

EKSKLUZIVNI INTERVJU I PRVE FOTKE TAMARE ĐURIĆ SAT VREMENA PRED VENČANJE: Nisam imala vrenema da se predomišljam!

Podeli vest

Tamara Đurić je rešila da danas stane na ludi kamen sa svojim izabranikom sa kojim je dobila ćerkicu biznismenom Nikolom Kačarevićem

Pored venčanja, ona će danas krstiti i svoju ćerkicu Tamaru. Pripreme su već uveliko počele, a pevačicu smo zatekli u frizerskom salonu gde nam je otkrila da li ima tremu na ovaj veliki dan. 

- Još uvek nisam ni svesna da idem u crkvu da se udam, a kada budem došla ispred crkve verovatno će doći i trema. Sve je to pozitivna trema - nasmejano je odgovorila. 

Foto: Informer

Tamara Đurić

Tamara je svoju veliku svadbu koja je bila zakazana za prošlu godinu morala da otkaže zbog pandemije koronavirusa, a ovog puta se odlučila za manji broj gostiju. 

- Odlučili smo se za manju svadbu, nisam imala vremena da se predomišljam. Zakazali smo je pre dva dana za danas - rekla je pevačica. 

Venčanje je san svake devojčice, a Tamara nam je otkrila kako će danas izgledati i šta je uticalo na njen izbor haljine. 

- Kada sam bila devojčica razmišljala sam o nekoj raskošnoj haljini sa biserima i kamenjem, ali sada više to nije ni moderno, a i ne pristaje mi, ipak sam ja majka. Odlučila sam se za suptilnu haljinu - otkrila je Tamara. 

Ovde možete pogledati ceo ekskluzivni intrejvu sat vremena pred vencanje: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija