• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin

22.11.2021

13:14

BEOGRAD NISU MOGLI DA ZAOBIĐU! Koverdejl i Vajtsnejk na Tašu 6. jula 2022. u okviru oproštajne turneje!

Avalon

Live TV

BEOGRAD NISU MOGLI DA ZAOBIĐU! Koverdejl i Vajtsnejk na Tašu 6. jula 2022. u okviru oproštajne turneje!

Podeli vest

Godina 2022. biće upamćena i po sledećem – legendarni pevač i frontmen, Dejvid Koverdejl, rešio je da u njoj okonča karijeru jednog od najvećih svetskih bendova svih vremena – Whitesnake

Iako su im poslednji albumi bili odlični, a koncerti kvalitetni i nezaboravni, najbolji odlaze sa stilom – velikom globalnom turnejom!

A kraj nije kraj bez Beograda.

Maestralni David Koverdejl, poznat po fantastičnom glasu i multi platinastim hitovima, odlučio je da se oprosti od publike na vrhuncu karijere:

- Neizmerno se radujemo koncertu na Tašmajdanu 6. jula 2022! Pridružite nam se u slavlju svega onoga što Whitesnake predstavlja skoro 50 godina – čast i privilegija mi je što sam uvek nastupao sa najboljim muzičarima, pred milionima ljudi širom sveta koji su me pratili i podržavali na ovom neverovatnom putovanju! Vreme je da stavim tačku na 5 dekadentnih, fascinantnih i reptilskih dekada, a oproštaj bez Beograda jednostavno nije moguć!

Whitesnake koncertu mogu da prisustvuju svi koji poseduju potvrdu o vakcinaciji ili preležanom Covidu u poslednjih šest meseci, a biće omogućeno i vesplatno testiranje ispred stadiona Tašmajdan.

Foto: Avalon

The Dead Daisies

Beogradski koncert je, zahvaljujući Avalon produkciji, dobio i svetsku ekskluzivu – jedino na Tašmajdanu će Coverdaleov prijatelj i saborac iz Purple dana, Glen Hjuz, deliti binu sa frontmenom Whitesnakea-

Fanovi će moći da uživaju u odličnoj svirci njegovih The Dead Daisies, a Whitesnake i Deep Purple obožavaoci mogu već da naslute kako će izgledati jedan od biseva.

Svi rokeri i ljubitelji dobrog zvuka imaće tako priliku da isprate jednog od najboljih pevača svih vremena koji se, od davne 1975. pa na ovamo, uvek vraćao Beogradu spektakularnim koncertima.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija