• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dan

11.05.2016

23:46

BRUKA U DANILOVGRADU: Smenjena direktorka, nije kaznila učenike koji su obeležili godišnjicu NATO bombardovanja!

Balkan

BRUKA U DANILOVGRADU: Smenjena direktorka, nije kaznila učenike koji su obeležili godišnjicu NATO bombardovanja!

Podeli vest

Direktorka danilovgradske Gimnazije Slavica Pavićević penzionisana je odlukom ministra prosvete Predraga Boškovića, jer nije htela da kazni đake koji su obeležili godišnjicu NATO agresije na SRJ

Nastavničko veće Gimnazije „Petar Prvi Petrović Njegoš jednoglasno je početkom aprila odbilo da raspravlja o kažnjavanju učenika koji su 24. marta puštanjem sirene za uzbunu i avionima od papira obeležili godišnjicu početka NATO agresije na SR Jugoslaviju.

Profesori su rekli da rasprave o predlogu Ministarstva prosvete da se tim učenicima izreknu vaspitne mere nije ni bilo.

(VIDEO) UZBUNA U CRNOJ GORI: Ovako su gimnazijalci u Danilovgradu obeležili godišnjicu NATO bombardovanja!

Ministarstvo prosvete je poslalo svim članovima nastavničkog veća dokumenta na kojima je trebalo da zaokruže koju vaspitnu meru učenicima treba izreći.

Direktorka Pavićević je maksimalno podržala učenike, a niko od nastavnika nije hteo da glasa i svi su vratili prazan papir. Prema informacijama koje je dobio „Dan, Pavićević je penzionisana odlukom ministra Predraga Boškovića.

(VIDEO) NI ČOJSTVA NI JUNAŠTVA: U Crnoj Gori kažnjeni gimnazijalci zbog obeležavanja NATO bombardovanja!

Šest učenika danilovgradske Gimnazije „iskoristilo je 24. marta školski razglas preko kojeg su pustili sirene za vazdušnu opasnost. Oni su potom u školskom holu pustili i 17 papirnih aviona, u cilju obeležavanja 17. godišnjice od početka NATO bombardovanja.

Objavljeno je da su, povodom odluke ministra, otvoreno pismo potpisali gotovo svi zaposleni u Gimnaziji, a da je ono pročitano na sednici nastavničkog veća 10. maja ove godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Panta

pre 7 godina

Ministar je fukara, a Crna Gora umret neće dok ima takvu omladinu. Svaka čast deco!

Sale

pre 7 godina

Dosli na vlast lupezi i sljam i sta drugo da ocekujete. Dobili naredjenje koje moraju da izvrse, odabrane marionete za taj posao, rasporedjeni u svim delovima vlasti, skolstvu, kulturi, prosveti , vojsci i td. i td..... TRANZICIJA, sta reci!

Đogani

pre 7 godina

Пример душегубништва "наше браће"- безумних црногорцаца заведених "демонима" са запада, зарад чега,шаке смрдљивих долара.

partijski kadar

pre 7 godina

Ova deca su nasa braca ,a ovaj cinovnik je isti kao nasi cinovnici.Postavljen je da bi mu neko iz vlasti rekao sta treba da uradi.Ovaj sistem je Srbija izmislila ,a ceo region usvojio.

Laza Lazarević

pre 7 godina

Srbija izmislila ?! Kakva grandomanska ideja! Pa valjda je jasno da su ga izmislile kolonijalne sile pre 500 godina ... Potkupiš sa velikim parama mali broj ,,elite,, -lokalnih domorodaca , oni sami potkupljuju sledeći nivo svojih domoradaca koji rade za njih ali za ( srazmerno) sitne pare a svi zajedno imaju veliki broj ,, korisnih budala ,, koji to rade iz ubeđenja, iz uverenja i bez izdajničke napojnice ... Neka se svako od nas zamisli i videće da je bar jednom u životu bio u toj ulozi ... Od Broza, preko Slobe, pa preko tzv ,,demokratskih promena,, pa do današnje ,,napredne,, Srbije ...

ferdinand

pre 7 godina

Nesekiram se dobice posao u Beogradu...Takvu bracu nema niko ko mi vas srbijance..Sve sto nevalja u Cg primite vi u Beograd....Pa mi vas volimo...ziveli pametni srvijanci

Hercegovina Novi

pre 7 godina

Junače,stani pred ogledalo i izgovori ime svoje izmišljene nacije.Da li shvataš kako su se "jezuite", (nazovi) Broz i Kapičić(zadojen u Italiji po rodjenju)sprdali, kad su vas slagali da od geografskog pojma od dve srpske reči može postati nacija.Koliko je to glupo i koliko su vam isprali mozak da se ponosite kad vam "nazovi" naciju prevode na italijansi (Montenegro),a vi svi mučenici umišljate da ste ARMANI.Jadno!!!Šuplji mozak sa Sinjevine!

branka

pre 7 godina

Moja braca nisu jer imam dva rodjena brata i sestru pravu a ne od tetke ili ujne.

Wallter

pre 7 godina

Vrli,mudri stari Crnogorci bi rekli Pasja mileti.Isti taj Pedro Bošković je izu čio velike škole u Beogradu.Jeste da je studirao dugo ali je završio u des etogodišnjem roku.Ali što kaže počivši Patrijarh Pavle-Oprosti im Bože ne znaju šta rade-Plejadu takvih Boškovića i drugih je ova kukala Srbija iškolovala i za nagradu dobila da danas laju protiv te iste.Ali bitnoo je slu žiti tata Milu,duvati u njegove diple i koristiti blagodeti poredka na silu odr žavanog,evo sad će 26.godina.Sadam,Gadafi i Mugabe su male mace za potonjeg kralja Crne Gore i Boke.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Погрешан наслов..!! Није брука у Даниловгаду напротив.. БРУКА ЈЕ У ПОДГОРИЦИ..! Свака част наставничком већу које није подлегло притисцима споља и држало се колико - толико ипак ДОСТОЈАНСТВЕНО у овим сметеним временима...Све честитке директорици - лекција свим нашим и ( њиховим!) "уваженим" конформистима и плтронима...!!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija