• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

25.06.2016

19:47

UŽAS KOD BIJELJINE! Muškarca usmrtio strujni udar iz pokvarenog zamrzivača!

Balkan

UŽAS KOD BIJELJINE! Muškarca usmrtio strujni udar iz pokvarenog zamrzivača!

Podeli vest

Muškarac rođen 1962. godine, iz semberskog sela Gornja Ljeljenča, poginuo je danas popodne od strujnog udar

Tragedija se dogodila danas oko 16.30 časova, a kako RTVBN saznaje reč je o Cvijetinu Radovanoviću.

Strujni udar je prouzrokovao jedan od pokvarenih kućanskih aparata.

- Zamrzivač mu nije radio od jutros. Supruga mu je to saopštila i on je otišao da pogleda. Do udara je došlo prilikom samog kontakta sa aparatom. Sve se dogodilo u podrumu koji je vlažan, a Cvijetin je sišao bos - rekao je komšija Božidar Radovanović.

On je dodao da su komšije i porodica pokušali reanimacijom i zakopavanjem u zemlju spasiti nesretnog čoveka, međutim, neuspješno.

Nije bilo pomoći iako su ekipa Hitne pomoći Doma zdravlja Bijeljina u rekordnom roku izašla na teren, kao i pripadnici CJB Bijeljina.

- Odmah po prijemu poziva izašli smo na teren i zatekli beživotno tijelo. Naravno, pokušali smo reanimaciju, ali bezuspješno - potvrdili su iz Hitne pomoći.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zzzz

pre 7 godina

Nemogu da verujem da ljudi i dalje veruju da se zakopavanjem u zemlju  izvlači struja iz povređenog.nŽao mi je čoveka.n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija