• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.09.2016

12:03

HRVATI TVRDE: U Sarajevu ima 40.000 Arapa, a među njima je 30% VEHABIJA! U Baščaršiji je kao u Rijadu!

Balkan

HRVATI TVRDE: U Sarajevu ima 40.000 Arapa, a među njima je 30% VEHABIJA! U Baščaršiji je kao u Rijadu!

Podeli vest

U Sarajevu danas živi više od 40.000 Arapa, a među njima je 30 odsto onih koji pripadaju vehabijsko-selefijskoj ideologiji kakvu imaju terorističke organizacije Islamska država i Al Kaida, piše zagrebački "Večernji list", u izdanju za BiH

List ističe, pozivajući se na nezvanične informacije, da je do sada deportovano više od 30 arapskih državljana, kojima je zabranjen ulaz u BiH zbog povezanosti sa Islamskom državom i drugim radikalnim islamističkim grupama, prenosi RTRS.

Većina Arapa na mobilnom telefonu ima pesme Islamske države, navodi "Večernji list".


JEZIVA PRETNJA BOSANSKOG DŽIHADISTE: ISIS će klati i dizati u vazduh ljude po Srbiji!

Najviše Arapa je iz Kuvajta, oko 14.000, te Ujedinjenih Arapskih Emirata i Saudijske Arabije, a najveći problem je što niko ne zna ko ulazi i izlazi iz BiH, te koliki je broj Arapa koji su pokupovali nekretnine.

Izvesno je da sve masovnija prodaja zemljišta firmama i licima iz arapskih zemalja za BiH može da predstavlja ozbiljan dugoročni problem, a nejasno poreklo novca kojim se to čini postalo je predmet zanimanja policijskih i obaveštajnih agencija u BiH.


BEZBEDNOSNE SLUŽBE: U BiH registrovano nekoliko hiljada potencijalnih terorista!

S obzirom na to da državljani arapskih zemalja nemaju mogućnost direktne kupovine nekretnina u BiH, tu zakonsku prepreku uspeli su da reše tako to što to u njihovo ime čine firme ili advokatske kancelarije koji raspolažu milionima evra.

Tanjug

Direktor Službe za poslove sa strancima BiH Slobodan Ujić potvrdio je da je u BiH registrovano 108 firmi posredstvom kojih Arapi kupuju zemljište u BiH. Kuvajćani vode 71 firmu, 13 Libijci, 10 Sirijci, a dve državljani Katara.

- Našli smo puno fiktivnih firmi - istakao je Ujić, pojašnjavajući da je 99 odsto firmi koje trguju nekretninama registrovano sa osnivačkim kapitalom od 2.000 konvertibilnih maraka, a u međuvremenu su kupile zemljište ili zgrade u vrednosti od po 600.000 ili 700.000 KM.


OTKRIVEN PODLI PLAN, SRPSKA JE U OPASNOSTI: Tajne službe spremaju džihadiste za napade tokom referenduma?!

Prema njegovim rečima, problem je postao toliko ozbiljan da su se u provere uključili i Agencija za istrage i zaštitu BiH i Obaveštajno-bezbednosna agencija.

U tekstu "Večernjeg lista" piše da, "šetajući Baščaršijom imate osećaj kao da ste u saudijskom Rijadu ili u bilo kojoj zalivskoj zemlji u kojoj se sprovodi strogi šerijatski zakon", kao i da gotovo sve Arapkinje nose burku ili nikab.


(VIDEO) UNUKA NARODNOG HEROJA VRBUJE ZA VEHABIJE! Ispovest Jelene Lović, unuke junaka koja je prešla u - ISLAM!

Trgovci i ugostitelji svoje radnje prilagođavaju Arapima tako što su cenovnici i oglasi često štampani na arapskom jeziku, restorani na izlozima naglašavaju posluživanje halal hrane, a u kafićima, osim onih čiji su vlasnici Srbi i Hrvati, više se ne toči alkohol.

Gotovo svi parkovi u Sarajevu, koji su pre bili omiljena mesta zaljubljenih, dece i starijih lica, danas su postali arapska odmarališta u kojima arapske porodice borave čitav dan odmarajući se, ručaju i klanjaju.

Poznavanje arapskog jezika u Sarajevu danas je vrednije od zlata i on bi uskoro mogao da postane službeni jezik u BiH, piše list.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
batabosque

pre 7 godina

Коме су се онда наши преци потурили кад ниђе нема Турака? Зашто онда навијају за Турке Јаничаре кад ови (Турци Јаничари) играју неке спортске игре против Србије?

Lala iz Banata

pre 7 godina

Не могу они без "Спонзора"...само тако су "Јаки"...Прво са Турцима Селџуцима,онда са Аустро- Угарима, потом са Хитлером, па онда са Клинтоном, а ево саде и Арапи....Јака сила од - кромпира....!! Кад би сами ратовали, без "Спонзора"....Дођем са 2 ловачка друштва из Баната, и све и* "раз*ебем", ко мачке с буњишта...!

Hana

pre 7 godina

Kakve veze imaju arapi sa Idisom/Isilom? Ma dajte, preteravate stvarno..\n

Caca

pre 7 godina

Iz Velike Kladuše se kamenom može dobaciti do Zagreba. Nadam se da će u Velikoj Kladuši da se naseli 200.000 hiljada, kad vam ne valjaju srbi, imaćete bolje od srba, srećno komšije.

dragan

pre 7 godina

Informer uvek tvrdi kako se Hrvatima nista nemoze verovati. \nOsim kada pisu o Muslimanima

miša

pre 7 godina

Mogli bi i mi da pripazimo. I kod nas ih ima dosta, a kako i ko ih sve finasira može se pretpostaviti. Razumem ako radi u nekoj ambasadi ili slično, ali možda se nekima samo plaća da budu ovde, rađaju decu, zauzimaju prostor? Pogledajte i sa kim sve idu naše devojke npr. u Beogradu dok je kod njih za zabavljanje muslimanke sa "nevernicima"-hrišćanima predviđena smrtna kazna.

gedza

pre 7 godina

da se mi na vreme podelimo mirnim putem!!!!!!!!\n

Petar Golemi

pre 7 godina

sve to pocerati u MIljacku , da osete sta znaci pjesma!!!!!!! ( cuda da se dese da MIlajcka mostove i vehabije odnese.....)

vesna radja

pre 7 godina

Bila sam u Sarajevu prije nekoliko dana pomislila sam da sam u aTeheranu sve isto samo je pingvina malo manje\n

bsne

pre 7 godina

vidim ja da ce Sarajevo uskoto biti bombardovano I to od strane Amerike, Francuske I sl\n

suljaga

pre 7 godina

samo dzamahirija sbina ''spasava''. eno oglasa u manjem entitetu za zemljista koja su na prodaju i koja su pogodna za arape.objavite ovo ako ste face.

Mihajlo

pre 7 godina

... a drumovi će poželeti Turaka, al Turaka nigde biti neće! ... Kaže narodna pesm.

DS

pre 7 godina

Sve je istina sto je napisano.Arapi se naseljavaju u Izmetbegovicevoj "Frtalj dzamahiriji" uz blagoslov i BiH muslimana i SAD i EU. U Sarajevu postoji dzamija "Kralja Fahda" koja ima EXTERITORIJALNI status i u koju dolaze razni sumnjivi tipovi,vehabije,a policija BiH nema pravo uci i interbvenisati u tom objektu,niti to zele jer su im oni dali exteritorijalnost te dzamije. Policija R.Srpske budno prati situaciju i odmah intervenise cim neki od njih predje granicu Srpske. Mislim da ce ovo naseljavanje Arapa u "Frtalj dzamahiriji" ubrzati raspad BiH,jer Srpska nema sta traziti u toj i takvoj zajednici.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija