• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

11.09.2016

23:50

VIKTOR ORBAN BEZ PARDONA: Nihilizam je zavladao svetom i Evropskom unijom!

Balkan

VIKTOR ORBAN BEZ PARDONA: Nihilizam je zavladao svetom i Evropskom unijom!

Podeli vest

Mađarski premijer Viktor Orban, poznat po svom sporu s Briselom po mnogim pitanjima, nazvao je lidere Evropske unije "nihilistima" na sastanku svoje stranke

"Nihilizam je preovladao u institucijama svetu kao i u EU", rekao je Orban direktno pominjući lidere EU, Žan-Kloda Junkera, Martina Šulca i Gija Verhostata.

Prema njegovim rečima, nihilisti predstavljaju manjinu u društvu ali su već odavno u "evropskoj eliti". 

Orban, koji je za 2. oktobar zakazao referendum o izbeglicama, ponovio je da je neophodno formiranje evropske vojske koja bi kontrolisala Mediteran i vraćala izbeglice. 

VIKTOR ORBAN, EVROPI SE CRNO PIŠE: Posle Mađarske uslediće cunami referenduma?!

Vlada u Mađarskoj navela je da je referendum prilika da se odbije evropska migraciona politika i odbrani suverenitet zemlje. 

ORBAN: Mađarska jača ogradu protiv migranata na granici sa Srbijom!

Orban je nedavno rekao da su migranti "otrov" za Evropu, a vlasti u Budimpešti su prošle godine izgradile žičanu ogradu na južnim granicama kako bi se zaustavio nelegalni priliv migranata. 

Istraživanje javnog mnjenja pokazalo je da je veliki broj Mađara protiv dolaska migranata i izbeglica.

VUČIĆ NA KONFERENCIJI SA ORBANOM PORUČIO: Bićemo humani, ali ilegalne migrante nećemo prihvatiti!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
magda

pre 7 godina

Orban je potpuno u pravu a Vucic treba da zaboravi na humanost, jer sad nije vreme za takve ideje, ako misli da zastiti svoj narod.Nihilista moze da bude samo natprosecno inteligentan covek, u suprotnom,to je anarhizam i bezvlasce,sto je slucaj sa Amerikom i Evropom, jer oni su pre bi se reklo, ispod prosecne inteligencije.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija