• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.01.2017

13:21

(HIT VIDEO) SLOVENCI OPEVALI MELANIJU! Ona je iz Sevnice i ima nos za pravog muškarca...

Balkan

(HIT VIDEO) SLOVENCI OPEVALI MELANIJU! Ona je iz Sevnice i ima nos za pravog muškarca...

Podeli vest

Melanija Tramp ljuta je na Slovence zato što koriste njen lik da bi zaradili. A oni nimalo ne haju za to...

 

Naime, lik prve dame nalazi se na mnogim proizvodima, palačinkama koje se peku sa njenim imenom, med sa njenom fotografijom, čak i veš, a jedna slovenačka kompanija je napravila liniju mineralne vode s imenom američkog predsednika.

Melanijin rodni grad Sevnica nada se da će uskoro postati "Meka" za turiste i pripremaju sve za taj trenutak. Tokom proteklih praznika, okićena jelka na glavnom trgu ponela je ime Melanija.

Ipak, korak dalje u svemu napravio je ansambl Slavičeg, šestočlani bend koji je napravio pesmu o Melaniji, a pojedini stihovi glase: "Melanija je našla tržišnu nišu, preko Trumpa će u Belu kuću. Iz Sevnice direktno na vrh sveta, jer ima nos za pravog muškarca", pevaju oni na slovenačkom.

Ova pesma stigla je do ušiju Melanije koja je još u decembru unajmila advokate iz Slovenije da joj pomognu da spreči zloupotrebu njenog lika i dela.

Iako je u decembru, kada je u Sloveniji i počela opšta pomama za Melanijom, najavila da neće biti tužbi, s obzriom da ju je ova pesma dodatno uznemirila, očekuje se da Melanija u narednom periodu bude oštrija. Nju, naime, ne zanima novac već se plaši da će neko da ukalja njen ugled.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Levcanin

pre 7 godina

Da nije Melaniji sevnulo medju nogu nebi svet znao za Sevnice u Sloveniji.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Budimo realni...Žena ima "nos"... - ali, i još neke atribute i organe, o kojima ne bih ovom prilikom... Ipak , u pitanju. je .. - PRVA DAMA... Amerike !!!

Lala iz Banata

pre 7 godina

Када жена има "добар нос"...А мушкарац , добар ..."понос"...Јако битно је да се: ..."нос и понос"... у мраку - " пронађу "...!!

Srbin

pre 7 godina

Bezveze . Mislim da nema smisla a i nema smisla .

Zorbas

pre 7 godina

Не будите вулгарни! Жена је лепа и симпатична. Сви сад само гледате: Ајде сад сви да се нешто огребемо од ње, не само Словенци него још и Срби ... Пустите људе на миру! Гледајте да СВИ ОКРЕНЕМО ЛИСТ, баш као што је урадио Трамп! Него треба имати МУДА ... Природно је да се такви људи свиђају свима, а најпре лепим женама. Мени се код ње највише свиђа што се зове Меланија, баш као и моја покојна ујна која је била Влахиња. А не "Мелани", као што Срби данас воле да крсте децу.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija