• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.mk

07.05.2017

11:34

VMRO-DPMNE: Cela Makedonija postala žrtva izdajničke politike kriminalca ZAEVA!

Balkan

VMRO-DPMNE: Cela Makedonija postala žrtva izdajničke politike kriminalca ZAEVA!

Podeli vest

Stranka Nikole Gruevskog VMRO-DPMNE saopštila je danas da cela Makedonija postaje žrtva antidržavne politike Zorana Zaeva i njegove partije SDSM, oni i dalje ćute na izjavu Talata Džaferija da će sednice Sobranja voditi na albanskom jeziku!

"Kriminalac Zaev i SDSM, osim što su izmanipulisali građane i pogazili njihovu volju, pogazili su i Ustav, pravo i zakone, sada podržavaju i provokacije kojima počinje sprovođenje 'tiranske platforme. SDSM je prvo ćutao na postavljanje albanske zastave i kabinetu predsednika Skupštine, a sada ćuti i na najavu Talata Džaferija da će albanski biti zvaničan jezik na teritoriji cele Makedonije i da će Sobranje biti treći parlament u regionu čije će sednice biti vođene na albanskom jeziku", navodi se u saopštenju VMRO-DPMNE.

Iz stranke Nikole Gruevskog poručuju da cela Makedonija postaje žrtva antidržavne politike Zorana Zaeva i SDSM.

"Zaev i SDS da bi se spasli odgovornosti za zločine u stanju su da prodaju nacionalne interese Makedonije", ističe se u saopštenju VMRO-DPMNE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dejan

pre 6 godina

E smucio si mi se vise ,ti i tvoj nazovi patriotizam.Slusajuci tebe secam se da je tako i Milosevic govorio za nas koji smo protiv njega da smo izdajnici i strani placenici a on krao izbore,tukao narod na ulici, pravio kontra mitinge sve sa "nekim ciljem" a pritom su njegovi ljudi ubijali neistomisljenike (ne mislim sa njegovim znanjem,vec da bi mu se dodovorili verovatno) i ti sad nama solis pamet i pricas vec "ispricanu pricu".Idi kuci,sedi i gledaj televiziju i spremaj se za sledece izbore kad god oni bili a u medjuvremenu pusti ove MKD&ŠPT da rade, pa ces mozda ponovo doci na vlast u buducnosti.

tresiglavic

pre 6 godina

I tebi ne bi bilo lose da nesto radis posto na ulici nista nisi naucio.Mani se nebuloza i nepromisljenih komentara , nije to za tebe.

dejan

pre 6 godina

@ tresiglavic...hahaha...batice..ne bi ti bilo lose da se vratis odakle si dosao i nemoj da pametujes mnogo i glumis neko ludilo.

sale988

pre 6 godina

ŠTO SU TRAŽILI - TO SU I DOBILI ..... Ne možeš se ceo život kurvati i ostati pošten ... ne krivim albance što zanju šta hoće .. a makedonci su znali čemu na kraju sve vodi i mirno su puštali da ih šačica izdajnika odvoji od Srba i Srbije kao jedinog garanta stabilnosti pa su Srbiji zabili nž u leđa priznavanjem kosova ... DOĐE VREME DA MAKEDONCI POČNU UČITI ALBANSKI U SVOJIJ MAKEDONIJI KAO OBAVEZAN JEZIK ... NEK VAM JE SA SREĆOM JUNAci !!!!

aleksandar veliki

pre 6 godina

draga braco makedonci tragicno je ovo sto se desava sa vama a u drugu ruko ste sami krivi. izdali ste srbiju 90-ih godina, zavadili sa grcima a i sa bugarima ne stojite bas najbolje. Zar se niste ijednom upitali dali moze ovaj Problem koji imate da vam kad tad dodje glave? Bez podrske Srbije u slucaju rata, izgubicete drzavu i identitet. A mi Srbi glupavi kao uvek, zaboravicemo sve Vase izdaje i opet vam pomoci!!!!!!!!!!! A siguran sam da ce te i dalje nama zabivati noz u ledja.

dejan bg

pre 6 godina

Zato mi Srbi toliko podrzavamo Greuvskog? Ok je sto je on navodno protiv Siptara iako je sve ovo vreme bio u koaliciji sa njima.Da li smo mi zaboravili ste je sve VMRO uradio protiv nas Srba, pocev od ubistva naseg kralja pa do rusenja spomenika ,hapsenja svestenika Pravoslave crkve i sve zkulisne radnje oko iste pa do priznanja Kosova i glasanja u UN za prijem kosova u UNESCO?Zar ste vi braco Srbi to zaboravili i podrazavate tu i takvu politiku Gruevskog.Zaev je obecao da nece dati glas za prijem kosova u UNESCO mtreba mu dati priliku da vidimo da li ce obecanje ispuniti pa i kakvu ce politiku voditi prema Srbima MKD a ne apriori ga osudjvati.Ne kazem da je nevinasce ali Gruevski je sto puta gori po svojim postupcima od njega sto je na delu i pokazao,mislim na odnos sa prema Srbiji.A njihovi unutrasnji odnosi ne treba nas mnogo da interesuju i da mi ovde budemo veci Makedonci od njih samih.

LJILJANA

pre 6 godina

Umuknite jednom sa tim revansizmom. Niti su oni izdajnici, niti im mi mozemo pomoci. Svi smo jadni pred zlom zvanim NATO i EU

Deks

pre 6 godina

Dosao djavo po svoje, to vam je kazna za ubistvo naseg kralja Aleksandra koji je VMRO zajedno sa ustasama to uradio, onda priznavanje Kosova i davanje teritorije odakle je NATO izvrsio agresiju na Srbiju, i glasanje protiv Srbije u korist Albanaca za prijem u UNESCO. Pa srecno vam bilo BJRK MAKEDONIJO.

trta

pre 6 godina

Treba ove Albance nauciti pameti. Istjerati ih sa Kosova, zauzeti nasu Juznu Srbiju(Makedoniju) i protjerati albansku bagru i odatle. Bezobraznijeg naroda nema u svijetu, ali platice oni kad tad zbog toga.

Sargarepac

pre 6 godina

I tako VMRO-DPMNE i Gruevski prica li prica....izvedi vojsku i specijalnu policiju, pohapsi to i resi situaciju. A ti samo pricas doj ti Dipci otimaju drzavu. Sednice ce drzati na Albanskom jeziku? Sramota si Gruevski i ti i tvoji. Zna se kako ide na silu - silom, drugi jezik sipci ne razumeju!\n

Maxmen

pre 6 godina

Ma nema tu navijanja ni za ni protiv akedonaca.Okrenimo se svom domu nema druge.

jelena

pre 6 godina

Gruevski lupa gluposti.umesto dve makedonsake stranke da prave vladu i on i Zaev prave koaliciju sa albancima.I treba da ih ucenjuju Albanci kad su glupi i jedni i drugi a i vi sto navijate za jedne ili druge.

ko

pre 6 godina

Je l' i Ilir Gasi vodja spontanih studentskih protesta nas prijatelj i Srbin koji zeli dobro Srbiji ili mozda,,,,?

Scwarcwolf

pre 6 godina

Zivela Ujedinjena Srbija i nas buduci saveznik Ujedinjena Albanija.Srbi zajedno sa Albancima treba da vode politiku Balkana.

Realan

pre 6 godina

Kad neko kaze Makedonci napustili Srbi i Jugoslavija 91va vako da vam kazem u Makedonija je bio tad referundum sa dva pitanja: 1Vo je Makedonija ostala u sklopu Jugoslavije kao nezavisna drzava i 2ro Makedonija da ne ostaje u Jugoslavija.Pa mi birali 1vo 90% al nas Kiro Gligorov najveci poslusnik Milosevica nas prevario ne znamo sta su igrali ali potrazite na Google videcete.Dan danas Makedonci rado bi u savez sa Srbija nego kleti Siptari!To je Fakt!

Ljubo

pre 6 godina

Sto pre puska pukne ,svima ce biti bolje ,videce se koje za buducnost spreman ,ko ima omladinu ,karakter ,moral ,drzavu ,veru ,pa i ****a,bez njih zivota nema ....

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija