• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.06.2017

10:59

CRNOGORCI SE PLAŠE DA ĆE IH PUTIN UNIŠTITI: Građani će platiti cenu svađe Đukanovića sa Moskvom!

Balkan

CRNOGORCI SE PLAŠE DA ĆE IH PUTIN UNIŠTITI: Građani će platiti cenu svađe Đukanovića sa Moskvom!

Podeli vest

Obrt u odnosima između Crne Gore i Rusije je očekivan, jer su od samog početka netransparentni u političkom, ekonomskom i partijskom smislu, a prevladavao je lični interes. Zbog toga građani imaju strah od raspleta odnosa između Rusije i Crne Gore, smatra analitičar geopolitike Blagoje Grahovac

- Naravno, kako je vreme odmicalo, Crna Gora je trebalo da vodi politiku onako kako su njeni zvaničnici govorili, evropske i evroatlantske integracije, u skladu sa tim vladavina prava i demokratija, i logično je da su se njihovi lični interesi sukobili sa državnom političkom putanjom - kaže Grahovac za podgoričke Vijesti.

(VIDEO) MARKOVIĆ ZAHVALAN TRAMPU ŠTO GA JE GURAO: Hvala mu tako je PROSLAVIO CRNU GORU?!

Ruski tajkuni koji su, prema njegovim rečima, uvek bili u funkciji politike Ruske federacije vezali su zvaničnike Crne Gore za sebe i svoje lične interese, odnosno njihove međusobne lične interese i moralo je doći do loma u tim odnosima.

- Zato danas imamo burne reakcije u odnosima između Crne Gore i Rusije - kazao je Grahovac.

LAZANSKI O OPERACIJI "ĐEKNA": Crna Gora ušla u NATO da bi svatovi mogli nesmetano da prangijaju!

On smatra da je došlo do toga da građani imaju strah od raspleta odnosa između Rusije i Crne Gore.

- Sve u svemu, rezultat je da je ova vlast više puta varala, obmanjivala, čak i to da se prvi put u istoriji neka vlast potroši i u svojim sopstvenim lažima - naveo je ovaj analitičar.

Tanjug

Ocenio je da građani plaćaju cenu svega, i da se stvara psihoza rizičnog sukoba između Rusije i Crne Gore.

ZA RUGANJE NATO U CRNOJ GORI KAZNA 10.000 EVRA: Đetići, jezik za zube, ili će vas Tramp odrati!

- Crnogorski zvaničnici koji su bili u sve to upetljani imaju lični strah. Imaju i politički strah od centara moći na zapadu kojima su se udvarali, zbog njihovog političkog preživljavanja. Političari da će morati da plate cenu koju su u suštini zaslužili od strane ruskih tajkuna i ruske politike - naveo je Grahovac.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nina

pre 6 godina

To nije svadja, to je izdaja i prelazenje u tabor koji se sprema da napadne Rusiju. Pa sta onda ocekivati, mozda da im Rusija daje odlikovanja.

deda Raša

pre 6 godina

Neka se oni ne plase Rusa. Rus nikad nije bio agresor. Neka se plase Albanaca i njihovog planskog nataliteta.

Lala iz Banata

pre 6 godina

"Сваки свога убијте "Субашу"... - Жене , децу у збегове скријте.."...! Падајте браћо...Плинте у крви..! Оставте* села нек гори плам, бацајте сами у огањ децу... - стресте* са себе ропство и ... - СРАМ...!! Ми људи нисмо, ми браћа нисмо...?! Или Ви нисте НЕМАЊИН СОЈ... Та да сте људи , та да сте браћа...Па зар би тако... - О Боже мој...?! "Падајте браћо - јунаци и људи, за пропаст Вашу свет ће да зна"... "А небо ће плакат* , силно, и горко... - Јер неће бити СРБИНА..."...!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija