• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr

06.08.2017

08:30

(VIDEO) USTAŠKI PIR U SLUNJU! Na Tompsonovom koncertu publika urlikala "za dom spremni" i klicala koljačima Srba!

Balkan

(VIDEO) USTAŠKI PIR U SLUNJU! Na Tompsonovom koncertu publika urlikala "za dom spremni" i klicala koljačima Srba!

Podeli vest

Ustaški pevač Marko Perković Tompson održao je sinoć u Slunju koncert povodom hrvatskog "dana pobede" pred 10.000 raspomamljenih poštovalaca Ante Pavelića koji su urlali "za dom spremni" i klicali koljačima Srba!

U Slunju se uoči koncerta Marka Perkovića Tompsona okupilo oko 10 hiljada ljudi, kako primećuju hrvatski mediji daleko više nego na zvaničnoj proslavi Dana pobede u Kninu, a ni ovoga puta nije moglo da prođe bez ustaških parola i pozrava, prenosi hrvatski portal Index.hr.

Pre koncerta govore su održali ministar branitelja Tomo Medved i gradonačelnik Slunja Jure Katić.

Kako navodi portal Indeks Medved je okupljene pozvao na dostojanstveno slavlje, a prvi ga je ozbiljno narušio gradonačelnik Katić, koji je u svom govoru tvrdio da "Samostalna Republika Hrvatska nije stvorena na nekom antifašizmu".

Dok su Medved i Katić držali svoje govore iz publike se čulo glasno skandiranje ustaškog pozdrava "Za dom spremni" i pevanje Juri i Bobanu (komandantrima zloglasne ustaške crne legije).

U grad su već u popodnevnim satima došle na hiljade Tompsonovih obožavalaca, od kojih su neki u vojnim uniformama, neki ogrnuti hrvatskim zastavama, a neki nisu mogli da se uzdrže od nošenja majica i zastava s ustaškim pozdravom "Za dom spremni".

Za razliku od Knina, gde je policija privodila osobe koje su skandirale ustaški pozdrav, u Slunju policija nije nikog privela, navodi portal.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mara

pre 6 godina

Sto bi policija privodila nekog od njih kad su svi kolektivno ludi ,racunajuci i njihovu vlast,oni su i izabrani da budu eksperiment Novog svetskog poretka, bas zato sto imaju kolektivni poremecaj licnosti,vaspitavaju se na psihoticno paranoidnim osnovama od kako se rode,mrznja prema srbima je njihov poseban kvalitet licnosti,kojim se oni ponose,umesto da ga lece i da ga se stide.Nijedan sizofrenicar ne veruje da je lud pa tako i hrvati ne veruju da su poremeceni,dapace, oni veruju da su svi drugi neadekvatni(posebno srbi), a samo oni posebni.Klasican poremecaj licnosti ili ti psihoza, u njihovom slucaju histerija, koja je najvise prijemciva za primitivne i sirove licnosti.\n

laza lazarevic

pre 6 godina

pri tome, potpuno su pojedinacno gledajuci, normalni ljudi... prosecan Hrvat i prosecan Srbin su potpuno isti... Bolescina nastaje na kolektivnom nivou jer im je antisrpstvo temelj drzave.

Nemam pojma

pre 6 godina

Za vas je izgleda rat trajao cetri dana ,a sta sa cetri godine prije tog.

ANTE BAN

pre 6 godina

Oni smatraju da te godine ne postoje, nego da je nakon 1990.g. odmah došla 1995.godina! A ako tih 5 godina slučajno postoji, isročne komšije su kroz tih 5 godina radila dobra djela!

ANTE BAN

pre 6 godina

Mi- Hrvati- smo skroz odlepili! Svaku plažu na Jadranu čuva pedesetak ustaša, a na ulazu u svaki veči grad dežura barem stotina ustaša!Svega skupa, mislim da ima 2 milijuna ustaša!

Cro

pre 6 godina

Aj ne lazite, bilo je više od 30000 ljudi. Naravno da je koncert počeo Bojnom Cavoglave i prvim stihom te pjesme, ZA DOM SPREMNI. Jučer se nije slavio Božić, nego pobjeda

srbin

pre 6 godina

je tebi je bozic dobio drzavu pa dobio sve one darove sa bora,pljackatoru vlastitog naroda

Lala iz Banata

pre 6 godina

Znači i ti si bio tamo .... - "Za Dom - sperman"...?

Stojan

pre 6 godina

Kakva je to beda od nazovimo naroda kad oni slave ethnicko ciscenje i ubijanje dece i starih kao dan pobede Hrvatske. A kakva li je to EU zajednica kad su primili takve pa ih jost i podsticu time sto samo cute. Lako im je bilo protiv pola miliona Srba uglavnom starih i dece, pa sa amerima u vazduhu a UN vojskom nateranom ispred. Ni taj njihov ustaski "svetac" im nece pomoci ako ikad budu u ratu sa Srbijom i srpskom vojskom.

nada

pre 6 godina

Dodji u Srbiju ma.u li ti ustasku da samo zagazis nogom !!!!!!!!!!!! Jadna je tvoja zemlja kada se sa tobom ponosi i takvima slicnim tebi !!!!!!!!!!!!

jonino

pre 6 godina

Nismo mi nikad ni htjeli u srbiju, jos vam nije jasno !

Ranko

pre 6 godina

A htjeo si na Srpski portal? Ne dovlačite nam se više po rijalitima a mi vašu robu više kupovati nećemo,dosta nam je više vas

jonino

pre 6 godina

A hvala bogu da vam je vise dosta hrvata, valjda vise necemo imat problema !

zoran miljkovic

pre 6 godina

КОЈЕ СТЕ ВИ ЉУДСКЕ БЕДУРИЈЕ,УСТАШЕ СЛАВЕ ЈЕР СУ НА ЧЕЛУ ДРЖАВЕ ИМАЛИ ЛАВОВЕ,А МИ СРБИ МАГАРЦЕ,ПА ЗАТО СТАЛНО ЈАДИКУЈЕМО НАД СУДБИНОМ.Са магарцима се зна шта нас чека,ту победе нема,али битно је да је магарцима ДОБРО.

BorisDe

pre 6 godina

A komsije sebi medjusobno krali krovove i traktore a optuzivali Srbe. Jadni su to pokatoliceni vatikanski lobotimizovani gmazovi, nema im pomoci 10.000 godina. Jos DNK im kaze da su Srbi pa ako je moguce ja ih se odricem, neka budu kako oni hocu vatikansko-germanski SAD genocidasi.\n

Darko

pre 6 godina

Zašto se mi čudimo? To ve uvek biti tako. Oni su pametni ljudi i drže do svoga. Oni su zlocinci koji su se predstavili kao zrtve. Mi smo zrtve koje su predstavljene kao zlocinci. Sve je naša greska, mi dozvoljavamo drugima da nam kroje politiku u vlastitoj kući. Mi smo plunuli mase branioce i poslali ih u Hag. Hrvati to ne rade, zaključak je da su oni velike patriote i pametni ljudi!

SasaV

pre 6 godina

Gradjanima pravoslavne veroispovesti koji su iz raznoraznih prijatnih i neprijatnih razloga presli u katolicanstvo sretna proslava proterivanja svojih sugradjana pravoslavne veroispovesti sa njihovih vekovnih prostora Like,Dalmacije i Korduna,ubijanja starih i nemocnih koji nisu hteli otici ni po cenu sopstvene smrti.Hvala onim hrvatskim gradjanima koji su prepoznali besmislenost rata i progona,ostali koji se ponose ustaskom ideologijo i to velicaju dovoljan dokaz da su samo za dom spremni.

AS

pre 6 godina

SAMO NEKA DIVLJAJU. JEDNOM ĆE IM PRESESTI I DOĆI ĆE IM GLAVE. ZLO SE NE ISPLATI.

mira

pre 6 godina

Da klivu na koncerte a mi sve pevace iz Hrvatske docekujemo i punimo dvorane.\nJos crvrni tepih da im postavimo.Josipa Lisac koja je vristsla i blatila Srbe docekali ste he ko kraljicu.\nZasti?????\n

Dragana

pre 6 godina

BRAVOOOOOOOOOOOO EVROPO!!!! DACE BOG DA NAS NIKADA NE PRIMITE U CLANSTVO!!!!! MNOGO STE LOSE DRUSTVO!!!!!

vlada

pre 6 godina

samo 10.000 vise bilo u veterniku 30.000 padaju polako  ustase.\n

Ema

pre 6 godina

Srbi ne idite više u tu ustašku državu,ne kupujte njihove proizvode,ova mržnja njihova prema nama je bolesna. A mi dovlačimo njihove starlete po našim rijalitima da nas vredjaju i tuku čak od njih pravimo favorite...

Vule

pre 6 godina

Ja sam izbegao iz Hrvatske, ubijali su mi familiju i 41 45 i 91 95, isti ti sa kojima smo živeli tolike godine. Gledajući njihova slavlja svake godine shvatam da su oni svoje ciljeve ostavrili i imaju pravo da slave. A mi što smo to dozvolili možemo samo da gledamo! Jer srbe su vodili samo izdajnici u poslednjih 80 godina, ni jedan koji je bio na celu ove zemlje nije gledao šire, gledao je samo da obezbedi sebe i svoju familiji. Sve dok sami ne presecemo i ne dozvolimo razno ološu na vlasti da radi to što radi nama neće biti bolje. n

Vule

pre 6 godina

I da se nadovezem na prethodnu poruku, ovaj Tomson nema pojma da peva tako da ih žalim što moraju to da slušaju.\n

Jure

pre 6 godina

Uvek sam bio sumnjicav u EU pogotvo kad su rumuni i bugari usli u istu. A tek sad kad su s njima kulturni i evropski narod hrvati, koji bi najvise voleli da nisu dio zapadnog balkana, pa da budu pravi evropejci. I dan danas žale što im zapad nije dao hercegovinu, pa rasturaju Mostar preko ustaše Čovića i drugih sledbenika. Evropejci koji su srušili unescom zasticeni stari most. Evropejci krvati.

Srdjan

pre 6 godina

Uciti pokolenja sta su Hrvati ,da nikada vise sa njima ne budu ,NIKADA !!!

grof01

pre 6 godina

HRV barem privode oni koji kliču ustaški pozdrav.Srbi rehabilitiraju Mihailovića i redovno skandiraju spremte se spremte(ali samo za kucanje komentara u postovima),i srbija ne radi ništa. Hrvatska opravdano slavi oslobadjanje zemlje i sve čestitke,a srbi nek laju!

Lala iz Banata

pre 6 godina

Istina ....Hrvatska nije stvorena na Antifašizmu nego na ...fašističkom GENOCIDU...!! Sasvim istinito...rečeno...Bez lažnog stida ili morala...!? Čovek reče, Hrvati su FAŠISTI...Hrvatska je FAŠISTIČKA.... i šta ima tu da se doda...Osim...Fašisti su kancer ,Oni su zlo...Širiće se i preko Save i Preko Dunava...Kancer je to...Koji zaustavlja...RUSKA KAĆUŠA,...! Nema druge...Sprem te se sprem te...druge, zapamtite..nema...To gleda i podržava NATO...Zašto...? NATO je naslednik...! Takoreći ČRTVRTI RAJH.

Maverick

pre 6 godina

Sta reci,hrvati su kao i siptari.Hrabri su samo kad stoji neko jaci iza njih,onda se osile pa pocnu da kolju decu,zene i starce.

Srb in

pre 6 godina

Okot Irodov i deca Judina, lažni Hrišćani i krvoloci večno žedni srpske krvi, ostali su nam mnogo dužni i kad tad će im biti naplaćeno, za svaku ubijeno i mučenu Srpsku nejač

Maxmen

pre 6 godina

Uje, uje,deco malo mnogo ste ofalili,nekada ste kod Tompsa bili po 50 000 i plus.a sad jadnih 10 tisuca.

Zasto

pre 6 godina

Zasto nas hrvati toliko mrze? Zasto su toliko zadpjeni mrznjom prema na Srbima. Cak i oni, koji nisu takvi (Jrvati), sr plasr da to kazu. Mozda zato sto sr plase, da bi ih mi Srbi, naucili pameti za sva prosla i budica vremena, samp kada bi nam to velike sile dozvolile. Jrvati bi nam se klanjali.

Ivan NBg

pre 6 godina

I mi slavili da imamo šta da slavimo, nemojte da ste ljubomorni...

Hrvat

pre 6 godina

Joj srbi da znate kako je bilo super na koncertu toliko mladi ponosni na svoje heroje sto nam napravili oluju da slavimo

Mijajlo

pre 6 godina

To nisu ustaše već su usraše, a svim neokaljanim Hrvatima svaka čast za odbranu njihove zemlje.

Lovre

pre 6 godina

Jel ovo komentiraju potomci sprintera Krajisnika na Informeru, ili Srbi iz Srbije? Umjesto sto mrzite nas Hrvate sto smo vam isprasili guzice, bolje pitajte oceve sto pusku ne drzase u ruci, umjesto volana. Pozdravise vas heroji sa Kosara, hrabri krajisnici! Jako ste hrabri bili 91! Uzivajte u Srbiji, mozete i nazad u Hrvatsku, mozete sve al nema vise 91, nikad. Hrvat sad ima pusku. Nikad vam vise necemo srusiti "krajinu". Jer je vise nikad necete ni napraviti. Sretno s Kosovom. Da ga mirno vratite haha

Lion

pre 6 godina

Jeste, budala. Al budali ne treba pasos da ode bilo gde u svojoj drzavi. Niti cemo mi da mirno vratimo Kosovo i Metohiju, niti ce sipci da ostanu i cekaju nasu vojsku kad krenemo. A da su mogli malo bolje da se brane, mogli su. Barem dok se ljudi izvuku. Imali su s cim.

Cro

pre 6 godina

Poveli ste rat, izgubili ga, sad cvilite, bas nas briga. Oluju će mo slaviti zauvijek, kao i Sinjsku Alku, što god o tome mislili Srbi ili Turci

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija