• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

20.08.2017

18:12

SRBIN USMRTIO BALKANSKOG KRALJA PROSTITUCIJE: Pošto je žrtvi iz magnuma ispalio METAK U GLAVU, ubica je progovorio NA SRPSKOM?!

Balkan

SRBIN USMRTIO BALKANSKOG KRALJA PROSTITUCIJE: Pošto je žrtvi iz magnuma ispalio METAK U GLAVU, ubica je progovorio NA SRPSKOM?!

Podeli vest

Dilaver Bojku (58) zvani Leku, nekrunisani kralj prostitucije na Balkanu, ubijen je sa nekoliko hitaca u glavu u ponedeljak oko 17 sati u Strugi ispred svog restorana, a makedonski mediji prenose da je ubica moguće srpskog porekla

Pozivajući se na relevantan izvor koji je bio prisutan, ubica Dilavera Bojkua (58) je, kako piše Nova Makedonija, posle zločina, na srpskom jeziku izgovorio nešto zbog čega je i policija sada u šoku.

Njemu je oko 16:40 sati, prišao muškarac između 30 i 40 godina, prosečne visine, sa svetlom bejzbol kapom i tamnim naočarima za sunce. Ubica je izvukao revolver "magnum", ispalio metak i krenuo da napušta restoran. U nameri da ga uhvate i zadrže dok ne dođe policija, za njim su potrčala dvojica gostiju, ali su oni ubrzo odustali od potere jer je nepoznati i na njih ispalio dva metka. Zatim je ubica seo na motor, koji je unapred bio pripremljen i izgubio se u nepoznatom pravcu.

POTRESNE ISPOVESTI ŽRTAVA BALKANSKOG BOSA PROSTITUCIJE! Priča o devojčici Ani zalediće vam krv u venama!

Od tada, ubica je u bekstvu, a u javnosti se spekuliše da je motiv ubistva  krvna osveta.

Analizirajući ceo slučaj, Nova Makedonija odbacuje krvnu osvetu kao mogući motiv ubistva Bojkua. Ovaj mediji je došao do nezvaničnih saznanja koja mogu baciti dopunsko svetlo na ceo događaj.

Pozivajući se na relevantan izvor koji je bio prisutan u kritičnom momentu na kritičnom mestu, ubica je, piše Nova Makedonija, posle ubistva, na srpskom jeziku glasno izgovorio: "Sada si beskoristan“

LIKVIDIRAN BALKANSKI BOS PROSTITUCIJE: Mafijaš upucan u glavu na plaži Akva Blu Ohridskog jezera!

Prema tumačenjima upućenih, ova činjenica govori da se ne radi o krvnoj osveti. Oni naglašavaju da u takvim slučajevima, onaj koji "vraća krv“, odnosno koji se sveti, žrtvi prilazi od napred, a ne s leđa, da bi je pogledao u oči i time potvrdio da se radi o krvoj osveti.

Čak je i utvrđeno da "onaj ko preuzima krv" (onaj ko počini ubistvo) to potvrđuje rečima, izgovarajući ime onoga za koga se sveti. U ovom slučaju, to se nije dogodilo.

Ovo je ključni element za posmatranje motiva ubistva, a samim tim i važan element za pronalazak počinioca zločina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
deda Jova

pre 6 godina

Kamo srece da se ovakvi teski kriminalci odstranjuju svakodnevno iz naseg okruzenja.

Nebojsa

pre 6 godina

E kada se dogodi ubistvo i kada progovori SRPSKI  od tog trenutka mora da bude Srbin ubica i vise ne postoje kao sto realno ne postoje hrvatski, bosnjacki, crnogorski jezik i nema vise izmisljenih nacija hrvata, bosnjaka i crnogoraca.\nAko nije tacno ovo sto pisem neka neko napise kako se na ta 3 tzv jezika pise ono sto je navodno ubica izgovorio.\n

Nikola

pre 6 godina

Bolesnici. Više ne znaju šta pričaju. Dokle će Srbi biti dežurni krivci za sve????

Laza Lazarevic

pre 6 godina

Tako je lepo cuti nas jezik u inostranstvu... cudo nije ruski ...

Giša

pre 6 godina

Na balkanu svi govore srpski.Takvog tipa mogao je svak roknuti...

Pera Bandera

pre 6 godina

Лако је било препознати Србина, тј. предодређеног кривца, јер је на српском подвикнуо: "Сада си бескористан!". Много би било теже одлучити се да је узвикнуо: "Sada si beskoristan!"- на "хрватском", "црногорском" или још теже- на "бошњачком" језику! ХА ха ха ха!!! Ha ha ha ha!!!

Ljubo

pre 6 godina

Zar je vazno ko je to uradio ,treba ga nagraditi ako se i on ne bavi tim poslom ,...

Mladen Mladenovic

pre 6 godina

Lice "teškog" intelektualca?! Lice kakvo može imati samo pripadnik "najstarijeg" naroda na planeti. Završio je na bunjištu, odnosno, tamo gde je i trebalo da završi. Zar je važno ko je "koknuo" ovu ljudsku nakazu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba!
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba!

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija