• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

03.10.2017

15:23

EKSPLOZIJA U SKOPLJU! Dignut u vazduh BMW oca Bokija 13!

Balkan

EKSPLOZIJA U SKOPLJU! Dignut u vazduh BMW oca Bokija 13!

Podeli vest

Ispred porodične kuće porodice Jovanovski u naselju Taftalidže, sinoć oko dva sata iza ponoći zapaljen je automobil oca Bojana Jovanovskog, poznatijeg kao Boki 13!

 

Automobil BMW 5, koji je bio parkiran u dvorištu, nepoznat počinalac navodno je polio benzinom i zapalio, a eksplozija i požar su bili toliko jaki da su razbudili sve komšije, prenosi televizija Telma.

Kako prenose makedonski mediji, javnost je ostala u čudu zbog ovog čina, tim pre što Jovanovski, koji je predsednik Međunarodnog Saveza - Skoplje, organizacije koja se brine o najranljivijim kategorijama građana, nesebično pomaže socijalno ugroženim ljudima i svima kojima su potrebne donacije za lečenje.

 

A post shared by Boki 13 (@boki13official) on Sep 26, 2017 at 12:57pm PDT

Boki 13 kaže da je automobil potpuno uništen, ali ne otkriva više detalja zato što je istraga u toku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija