• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegarf.rs

04.01.2018

19:51

MONSTRUM BEZ TRUNKE SAVESTI UBIO KOMŠIJINOG PSA: Nerviralo ga što je danima lajao, pa mu PRESUDIO SEKIROM

Balkan

MONSTRUM BEZ TRUNKE SAVESTI UBIO KOMŠIJINOG PSA: Nerviralo ga što je danima lajao, pa mu PRESUDIO SEKIROM

Podeli vest

Slučaj iz okoline Nove Gradiške, u Hrvatskoj, dokazao je da ljudska brutalnost nema granica. Pripadnici policije uhapsili su muškarca starog 32 godine, iz mesta Kovačevac, zbog sumnje da je udarcem sekire usmrtio komšijinog psa, 1. decembra

Prema dostupnim informacijama, čoveku je smetalo lajanje psa koji se nalazio u boksu, pa je uzeo sekiru, otvorio vrata boksa i usmrtio na brutalan način nevinu životinju.

Policija je protiv ovog monstruma podnela krivičnu prijavu, a Krivični zakon, predviđa kaznu zatvora do godinu dana za onoga ko ubije životinju bez opravdanog razloga, ili je teško zlostavlja, nanosi joj bol ili je izlaže nepotrebnim patnjama.

DEVOJKA PREBILA MOMKA jer ju je prevario, POLICIJA JE JEDVA SAVLADALA!

Ivana Crnoja, predsednica udruženja Pobede iz Osijeka, koja brine o Azilu za napuštene pse u Nemetinu, kaže da dokle god postoje zlostavljači, rat za bolji život životinja nije završen.

- Zlostavljače treba još više kažnjavati i prijavljivati. Problem je u tome što niko ne zna da je životinja zlostavljana dok se to ne prijavi. Ako se ne prijavi, ne znači da ga nema. Još više treba raditi i na edukaciji građana da bi se zlostavljanje sprečilo i napokon zaustavilo. Novi Zakon o zaštiti životinja koji je donesen prošle godine bolji je nego ranije, ali i dalje ćemo se boriti da bude bolji, te da se povećaju kazne za zlostavljače životinja - kazala je Crnoja.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tomas Gustafsson

pre 6 godina

Znači on je zlostavljao životinju? OK slažem se! A šta je sa vlasnikom "slatke kuce" koji je dozvoljavao da pas laje do u nedogled svakoga dana i na taj način maltretirao dotičnog i remetio zakon o javnom redu i miru??? Hoće li i on da odgovara??? Ne, nemam ništa protiv životinja,već njihovih vlasnika zbog kojih živimo u gradovima čije su ulice pune psećih govana,zapišane a mi dužni da trpimo da njihovi ljubimci skaču po nama,njuškaju nas i balave a ponekad i izujedaju!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija