• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

30.07.2018

08:37

NUDIO SAM MU 200.000 EVRA DA DOĐE U BEOGRAD, ALI PLAŠIO SE DA ĆE MU POBITI SINOVE! Oliver Mandić otkrio zbog čega Dragojević nije smeo da dođe u Srbiju IAKO JE TO SILNO ŽELEO!

Balkan

NUDIO SAM MU 200.000 EVRA DA DOĐE U BEOGRAD, ALI PLAŠIO SE DA ĆE MU POBITI SINOVE! Oliver Mandić otkrio zbog čega Dragojević nije smeo da dođe u Srbiju IAKO JE TO SILNO ŽELEO!

Podeli vest

Oliver Dragojević preminuo je u 71. godini u KBC-u Split. Iza sebe je ostavio veliku porodicu, milione obožavaoca, na stotine pesama, tekstova i predivnih trenutaka koje je priređivao svim ljudima koji su ga voleli. Ipak, Oliver duže od tri decenije, uprkos brojnim fanovima koje je imao, nije posetio Srbiju što je godinama intrigiralo domaću javnost

Srpski pevač Oliver Mandić gostovao je pre tri godine u emisiji "Mojih 50" na Naksi radiju i tom prilikom otkrio zašto Dragojević nije smeo da dođe u Srbiju.

- Oliver je sjajan pevač. Šteta što ne može da dođe u Beograd. Nudio sam mu 200.000 evra da napravimo koncert pod nazivom "Dva Olivera" s filharmonijom. Situacija je veoma specifična u njihovoj sredini. On kaže da bi, kada bi se vratio u Split posle koncerta u Beogradu, morao da brine za živote svojih sinova - rekao je Mandić tom prilikom.

UMRO OLIVER DRAGOJEVIĆ! Hrvatski pevač preminuo u 71. godini posle teške bolesti!

Podsetimo, Dragojević se sreo sa Tanjom Peternek Aleksić u Splitu, a kada ga je autorka popularne emisije upitala da li će Beograd uvrstiti na listu gradova u kojima će napraviti koncert, kantautor je odgovorio:

- Neće, neće. To smo završili. Zapravo, tu temu smo završili... Zvali su me puno puta i svaki put sam rekao ne, ja sam mislio da je ta tema završena - rekao je Oliver u emisiji "TV lica, kao sav normalan svet" i dodao da ne postoji mogućnost da svoje mišljenje promeni. Takođe, Dragojević je poručio ovdašnjoj publici da je dobrodošla na svakom njegovom koncertu okruženju.

- Gde god misle da im nije daleko, neka dođu na koncert. Želim im zdravlje, sreću - rekao je Oliver, a na pitanje čega se seća iz Beograda rekao je:

- Bilo je dobrih ljudi tamo - kratko je rekao Oliver Dragojević.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ZN

pre 5 godina

Zbogom maestro, uz tvoje pesme smo se zaljubljivali, radovali, voleli.

djeno

pre 5 godina

pa kao nisi imao pametniji izbor pesama i autora, ima toliki broj pevaca dobrih iz Srbije ocito ne slusas pravu musziku

Vladimir

pre 5 godina

I bolje sto nije dosao kamo lepe srece da nijedan od tih "PRIJATELJA"nikad nedodje u Srbiju

boki

pre 5 godina

Pazi, "čuveni juoslovenski... često se čuje "žal", koji to "čuvveni jugoslaveni" ne žele da nastupe u Srbiji. Ma laka mim lipa zemlja...

Milan

pre 5 godina

Netrebaju nam uopste ni toni ni dziboni ni severina nit sva njihova trambolina

baki

pre 5 godina

Svaka čast za pevanje !!! Dobar pevač ali kao čovek nula !!!!

Drago

pre 5 godina

Velika nula kao čovek..Definitivno..! Mrzeo je sve srpsko osim svog prezimena..!!

Veki

pre 5 godina

Potpuno se slazem sa bakijevim komentarom i ptice na grani su znale da on Srbe mrzi samo za razliku od svoih kolega on je odrzo svoju rec tako sto je rekao da njegova noga nece krociti na Srpsku zemlju a ja njega da zalim ma bas me briga dokle vise dase ponizavamo i saginjemo glave kao da smo mi za sve krivi.

Mladen Mladenović

pre 5 godina

Eh, tuge li goleme?! Kako li će Srbija dalje bez Olivera Dragojevića? Ovih dana prisustvujemo kolektivnom plaču i opraštanju od Olivera Dragojevića?! Svima je bio "veliki čovek"?! Kao da je još jednom umrla naša, " nikad prežaljena", i u narodu poznata, "ljubičica bela"?! Jedino što još "Plavi voz" svojim tužnim piskom nije prošao kroz sve krajeve Srbije gde narod klečeći ispraća i oplakuje smrt ovog velikog kantautora, bez čije će muzike biti još teže svakom Srbinu?! Juče je otišao, opet, jedan modernista i liberal Adem Demaći, kome je posvećeno više prostora nego bilo kom Srbinu. Još ako slučajno "fali ili omane" i Mesić, definitivno smo propali. Šta ćemo mi bez njih?!.

gagi

pre 5 godina

Mladene Mladenovicu imas moje postovanje za svaku napisanu rec

Blaki

pre 5 godina

Legenda ,za sva vremena . Jedan je Olicer Dragojević .Ovo što kaže drugi Oliver je čista laž. Putuj legendo

Jimmy Le Santo

pre 5 godina

@baki jesi li ga to ti poznavao kao covjeka pa ga sada blatis papak?

Kakve su ovo gluposti

pre 5 godina

Oliver Mandic mu nudio 200 soma evra da dodje u Srbiju da peva??? Eej, Mandicu, nisam znala koji si mentol, ma pali bre i ti... Super sto nije nikad dosao, a ti kad si ga toliko obozavao, trebalo je kuci svojoj da ga vodis da ti peva na uvce. Bljak, breee!

Lala iz Banata

pre 5 godina

Тако је то када чуваш ФАШИЗАМ у души...То кад-тад исплива из Хрвата...Тај фашизам...И Мржња...Праисконска фрустрирајућа за сваког Хрвата, јер знају своје - српско порекло...!! То их као и Муслимане нагони за злочин....Желе да "посеку" своје корене по сваку цену... Јер су постали АНТИХРИСТИ, који су продали: ВЕРУ ЗА ВЕЧЕРУ...." То је корен фрустрације

Božo

pre 5 godina

Mi nebi trebali ni da ga slavimo ni da tugujemo. Šta znači bio dobar pevač? Nato piloti su dobri piloti, Jovo Divjak dobar vojnik ovaj ,, glumac" dobar borac protiv ove vlasti. Ali svi oni na svoj način ubijaju i ponižavaju ovaj srpski narod.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija