• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti/Alo

17.09.2018

09:11

ZLOČIN KAKAV BALKAN NE PAMTI! Iskasapio majku i jeo delove njenog tela jer su mu "ČETIRI DŽINA TAKO NAREDILA"

Balkan

ZLOČIN KAKAV BALKAN NE PAMTI! Iskasapio majku i jeo delove njenog tela jer su mu "ČETIRI DŽINA TAKO NAREDILA"

Podeli vest

Zločin, kakav Bosna i Hercegovina ne pamti, otkriven je u subotu, a S. V. je na saslušanju kazao da je majku iskasapio, pa čak i jeo delove njenog tela jer su mu "četiri džina to naredila"

Nakon ovog zločina S. V. je pozvao brata koji živi u inostranstvu i kazao mu šta je učinio, a on  je potom zločin prijavio policiji. I sam ubica pozvao policiju u Sarajevu, gde je otišao posle onoga što je uradio.

- I. V. je obavestio policiju da mu je u telefonskom razgovoru brat rekao da je ubio njihovu majku. Na licu mesta policija nije zatekla nikoga, a S. V. je u međuvremenu uhapšen u Sarajevu. Tokom kriminalističke obrade priznao je zločin, ali nije mogao precizirati kada se to dogodilo - rekla je portparol MUP Unsko-sanskog kantona Snežana Galić.

Džinovi?

Istražiteljima je kazao da je pod uticajem crne magije, takozvanih sihira. Tvrdio je da su mu četiri džina dolazila pred oči i da su mu naredili da to učini.

Prema nezvaničnim informacijama Sabahudin je uhapšen kada je iz centra Sarajeva sam pozvao policiju i rekao: "Ja sam iz Krajine, ubio sam majku. Dođite po mene".

Nakon toga je, uz velike mere opreza, uhapšen i odveden u Bosansku Krupu.

Kada su ga doveli u stanicu, ubica je, prema izvorima "Dnevnog Avaza" bliskim istrazi, hladnokrvno rekao da je majku zaklao i da je sekirom prepolovio njeno telo.

Kako je saslušanje odmicalo, sledili su novi detalji koji su šokirali i potresli sve pristutne. Osumnjičeni je kazao da je desetak dana sekao i jeo delove tela nesrećne žene, dok je ostatak, navodno, rasparčao, zapalio, a potom zakopao na različitim lokacijama oko kuće.

Istražiteljima je kazao da je pod uticajem crne magije, takozvanih sihira. Tvrdio je da su mu četiri džina dolazila pred oči i da su mu naredili da to učini. 

Kada je odveden na rekonstrukciju zločina S. V. nije ogao da se seti tačnih lokacija gde je zakopao delove tela svoje majke. Stoga su bili angažovani i bageri.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija